уторак, 6. фебруар 2018.

Србија хитно да прекине све преговоре о приступању ЕУ!

Србија хитно да прекине све преговоре о приступању ЕУ!
Европска комисија је данас у Старзбуру усвојила „стратегију“ за приступање земаља Западног Балкана у ЕУ. Не зна се за почетак шта је већа дубиоза. Прво би било добро да нам неко објасни по ком се то демократском принципу постаје део европске комисије и комесар. Ко уопште бира те људе који доносе некакве „стратегије“ којеу овом ЕУ случају проширења на Западни Балкан јесу само обичан списак жеља и ништа више. Одговор на то питање је врло једностав. Нико.
Сви комесари којих је 28 су намештеници и нико их од грађана у ЕУ не бира. Европска комисија је једна од четири главне институције ЕУ поред парламента, савета и суда. ЕУ комисија би требало да представља ЕУ земље, парламент народ а суд да спроводи закон. Међутим ниједна од тих институција не ради оно што би требала да ради. Све те ЕУ институције су веома чврсто у рукама мултинационалних компанија и лобија који контролишу ЕУ.
Просто је невероватно да неко ко апсолутно нема никаквог демократског капацитета и легитимита доноси стратегије и поставља некакве услове земљама које уопште нису чланице ЕУ а које и поред суманутих лудака који у тим земљама владају имају итекако потребан демократски капацитет и легитимитет, донекле ограничен али га ипак итекако имају и то на нивоу о коме ЕУ комесари могу да сањају.
Оно што је у нашем случају још страшније је чињеница да тамо неко негде у неком тамном запећку негде у ЕУ одлучује да Србија треба да се одрекне дела своје територије, народа, културе и вишемиленијумског битисања како би нам заузврат продали мачку у џаку тј. омогућили да постанемо чланица најнедемократскије наднационалне скаламерије коју чврсто у својим рукама држи глобални капитал кога баш заболе за судбину и будућност Србије и српског народа.
Од тих ЕУ шарлатана које сасвим прикладно зову КОМЕСАРИМА гори су само наши локални шарлатани који су утриповали да су народне месије и вође које воде народ у светлу будућност и који су због те олињале и смрдљиве мачкетине у џаку спремни да жртвују читав један народ на олтару БЕЛЕ ДЕМОНИЈЕ која је познатија као Европска унија.
Тим болесницима је мало што је Србија на олтар те БЕЛЕ ДЕМОНИЈЕ у 20. веку већ положила 53% мушког становништва и од свих народа у Првом светском рату поднела највеће губитке где нам је буквално трећина народа УНИШТЕНА. Тада нам је та БЕЛА ДЕМОНИЈА нананела такав биолошки удар од кога се као народ никада нисмо опоравили. Да ствари буду горе и у другом светском рату нестало је преко милион Срба иако прави број страдалих никада није утврђен. Истина о страдању и уништавању Срба у 20. веку се и данас вешто крије и то највише захваљују нашим локалним шарлатанима, идиотима и болесницима.
Они који су у двадесетом веку масакриралали и индустријски уништавали милионе сопствених грађана и Европљана данас од Србије на олтар те БЕЛЕ ДЕМОНИЈЕ траже да им ставимо нашу највећу светињу Косово и Метохију који су заједно са шиптарским злочинцима и терористима привремено ставили под међународну управу УН-а.
Србија апсолутно не само да не треба уопште да размишља о било каквим идиотским споразумима са суседима јер Србија са својим суседима има решено питање граница а Косово и Метохија није никакав сусед Србији. То је територија Републике Србије која је 1999. године стављена под међународну управу и тачка! Доста је више лажи и обмани. На страну што је Косово и Метохија српска светиња и сведок вишемиленијумског битисања Срба на овим просторима, оно је уствари један велики кофер блага на који би шапу да ставе исти они који су у двадесетом веку у европске вредности урачунали и индустријско уништавање људи и читавих народа.
Не постављају се Србији услови о потписивању некаквих идиотских споразума које Србија треба да потпише сама са собом како би решила „питање граница“ већ је читава поента тих уцена који Србији стуижи из БЕЛЕ ДЕМОНИЈЕ питање рудног и минералног блага на које шапу хоће да ставе мултинационалне корпорације које уствари јесу прави господари ЕУ шарлатана и комесара.
Секундарни циљ тих правих господара БЕЛЕ ДЕМОНИЈЕ је мађународно правна легализација отворене агресије НАТО пакта и савезника на Србију 1999. године која је почињена супротно свим међународним законима и без мандата УН што је само по себи ратни злочин незапамћен на простору Европе од времена Адолфа Хитлера и његових љубимаца.
Други секундарни циљ тих правих господара БЕЛЕ ДЕМОНИЈЕ је стратешки циљ о спречавању руског утицаја на простору Хелма у у том плану Србија игра централну улогу јер без Србије као вољног егзекутора свега руског та стратегија нема никакве шансе на успех.
Србија уласком у БЕЛУ ДЕМОНИЈУ не добија ништа већ губи огромне делове суверенитета који је данас жестоко ограничен и то управо захваљујући владајућем режиму и свим оним корисним идиотима који су му претходили од државног удара у октобру 2000. године и тај суверените пребацује на намештенике познатије као КОМЕСАРЕ које Бог само зна ко поставља. Нико у ЕУ неће Србији решавати питање корупције и криминала и веза које владајући режим има са истима. Нити ће они решавати питање српске економије и привреде, безбедности, етц.
Једина ствар која је БЕЛОЈ ДЕМОНИЈИ конкретно потребна од Србије су солидни путеви и комуникације како би кроз Србију могли да протуње ка Оријенту и апослутно ништа више. Бајке које нам црна пропаганда БЕЛЕ ДЕМОНИЈЕ шири већ више од две деценије о друштву у коме тече мед и млеко су ништа више него најобичније лажи и обмане о чему најбоље сведоче Румунија и Бугарска које су једноставно постале земље из којих у БЕЛУ ДЕМОНИЈУ одлази јефтина робовска радна снага чиј еобразовање плаћа сиротиња.
Корупција владајућег режима у Румунији није ништа мања него она у Србији а ситуација у Бугарској је слична ако не и гора код нас. У Румунији се против корупције не бори БЕЛА ДЕМОНИЈА јер се њима баш фућка и за Румунијом и Румунима. На улицама румунских градова против корупције власти и владајућих елита боре се грађани Румуније и нико више.
Сви они који у Србији који мисле да ће уласком у БЕЛУ ДЕМОНИЈУ они нешто решити на боље у нашој земљи су луди или су луди. Трећег нема. Довољно је само погледати какво нам је стање у медијима и правосуђу у Србији данас и видети да то уопште не занима апослутно никога у БЕЛОЈ ДЕМОНИЈИ. Чињеница да у Србији не постоји ни слобода писане ни изговорене речи.
Њих само занима да правим господарима испоруче територију богату рудним и минералним благом а за Србима и Србијом и се напросто јебе. О томе најбоље сведочи политка коју БЕЛА ДЕМОНИЈА води према Србији у задњих 30 година. Није било ниједне антисрпске прљавштине и игре а да они у њој нису играли једну од главних улога.
Србија треба да престане да фантазира о утопијским пројектима у којима зарад некаквих виших циљева треба да жртвује милионе својих глава, територије, културу, традицију, наслеђено богатсво и своју душу. Зар нам није доста да видимо како смо у двадесетом веку прошли после силних удруживања прво у Краљевину Срба, Хрвата и Словенаца, па Краљевину Југославију па СФР Југославију па СР Југославују.
Више смо у протеклом веку променили држава и државних наднационалних творевина него гаћа а све те скаламерије које је Србија плаћала и финансирала обиле су нам се вишеструко о главу где смо пропаст истих платили милионским жртвама, вековним територијама и огромним финансијским губицима.
Зар нам тих идиотизама који су нас у даведесетом веку коштали као Светог Петра кајгана није доста па смо поново полетели у некакве нове наднационалне скаламерије где само за улазак у исти и то МОЖДА једнога дана када се комесарима ћефне поново треба да платимо својом територијом, народом, випшемиленијумским битисањем и душом. Па добро бре људи има ли још кога у тој Србији да је нормалан и да тој европској говнарији каже српски јасно и гласно да се са њиховом БЕЛОМ ДЕМОНИЈОМ и уценама које испостављају Србији треба да се носе у три лепе пичке матереине јер нам они требају као чир на дупету!
Српски проблем нису европске комесарске јајаре које су ништа друго до најобичнији потрчци. Нам су много већи проблем корисн идиоти који се у Србији на власт инсталирају у последњих 18 година. Та неспособна и корумпирана фукара трупује да су све саме месије које мисле да српска историја почиње и завршава се са њима па им то даје право да тргују са оним са чиме се не тргује. А не тргује се ни у најлуђим и најболеснијим сновима.
Србија своју будућност не треба да гради у оквиру наднационалних скаламерија већ као суверена и модерна држава треба да буде окренута сарадњи са пријатељима. Србија има много пријатеља у свету и то пријатеља који су веома моћни иако црна пропаганда БЕЛЕ ДЕМОНИЈЕ тврди супротно. Ти наши пријатељи су веома моћни политички, економски и војно и то не само у еврпским оквирима већ и оном глобалним.
На нама је да престанемо да од себе правимо будале и да се окренемо стартешком планирању, раду и развоју земље. Од БЕЛЕ ДЕМОНИЈЕ нам требају само две ствари. Да нас пусте да можемо да слободно путујемо и тргујемо и ништа више. А то можемо да средимо и билетералним уговорима са земљама чланицама ЕУ ако им је до тога стало. А ако којим случајем то није тако онда се без онога кога нема и може и мора.
Досте је бре више идиотлука и небулозних бајки јер мале земље попут Србије у 21. веку немају право на грешке јер ми можда јесмо патљуци али смо патуљци који седе на леђима дивова и зато морамо да видимо више и даље.
Милинко Милинчић / Србија данас

Србија хитно да прекине све преговоре о приступању ЕУ!
Европска комисија је данас у Старзбуру усвојила „стратегију“ за приступање земаља Западног Балкана у ЕУ. Не зна се за почетак шта је већа дубиоза. Прво би


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар