недеља, 27. мај 2018.

Британска докторка: Вакцине су ослонац читаве фармацеутске индустрије

Британска докторка: Вакцине су ослонац читаве фармацеутске индустрије
У новом интервјуу са Мајком Адамсом на ЦоунтерТхинк-у, др Сузан Хамфиз говори све, откривајући највеће тајне индустрије вакцина, и још много тога.
Хафризова, доктор медицине и аутор “Разрешавање илузија: Болести, вакцине и заборављена историја,“ била је високо цењени неуролог – пре него што је променила брзину и усмерила се на разоткривање вакцина и ЦДЦ-а (Центар за контролу болести) по питању њихових превара.

Др Хамфриз каже да јој је др Шери Тенпени показала да су вакцине биле “ослонац читаве фармацеутске индустрије.“

“Они држе људе болесним и то је оно што је толико профитабилно,“ рекла јој је Тенпени. Хамфризова каже да када јој је администрација болнице у којој је радила рекла да нежељени догађаји којима је сведочила својим очима нису били стварни, она је била подстканута да самостално зађе дубље у ствари о вакцинама.

Ти нежељени догађаји, каже Хамфизова, укључивали су пацијенте који су изненада развили бубрежну инсуфицијенцију у року од 24 сата од вакцинације. Администратори болнице су јој рекли да се нешто једноставно десило, што ју је навело да погледа шта се заправо налази у вакцинама.

Докторка каже да верује да упале изазване имунизацијом представљају извор ових врста бубрежних проблема, наглашавајући да су бубрези прилично осетљиви органи.

Адамс тврди да запаљење, које је повезано са вакцинама, по дизајну указује на катализаторе – састојке који су додати вакцинама како би “запалили“ имуни систем – као кључни допринос почетка запаљења. Катализатори алуминијума стоје иза многих ефекта болести.

Хамфризова напомиње да чак и вакцине без алуминијума, као што је вакцина против грипа, могу представљати озбиљан ризик. Она истиче да вакцина против грипа садржи живу – токсичан тежак метал који такође може изазвати упалу. Она каже да заиста било који орган може бити мета упале.

Адамс истиче да су болести срца, Алцхајмерова болест, рак и други проблеми повезани са запаљењем.

“Оно што морамо да разумемо овде,“ рекао је Хамфриз, “јесте да се запаљење одвија у целом телу, али неки органи су осетљивији од других.“

Мозак и бубрези су посебно осетљиви у односу на орган као што је срце. Хамфризова каже да су вакцине “неспретне супстанце“ које су више “вештичја мешавина“ него научна медицина.

“Психоза имунолошког система“ је термин Хамфризове за оно што се дешава након што се ова “вештичја медицина“ убризга у људско тело. Инфламаторни одговор тела није једина ствар која је ван контроле током времена после вакцинације, каже она – постоје и друге реакције које се дешавају и које се “не могу ни измерити.“

“Крајњи резултат је да се тамо дешава нешто што не би требало да се дешава,“ рекла је Хамфризова.

Научна превара

Као што су истакли Хамфризова и Адамс, ЦДЦ (Центар за контролу болести) је сјајан у покушају да људима прода вакцине – док крије стварне податке о њиховој безбедности и ефикасности. Не тако давно, ова агенција је била у жижи због буквалног уништавања доказа који повезују вакцине са аутизмом.

Наравно, ЦДЦ такође наводно поседује 56 вакцина, за шта Адамс каже да је “тежак сукоб интереса.“ Међутим, поред одбијања ЦДЦ-а да призна добру науку и престане да крије истину, још увек постоје тамније силе у игри.

Хамфризова је додала да је главни проблем то што постоји директива за присиљавање јавности на вакцинацију а што је веома забрињавајуће – нарочито када се узме у обзир регресивна природа руководећих тела. Фармацеутска индустрија је на путу за “потпуну доминацију“ уз никакво противљење владе.

ИЗВОРИ:

https://www.naturalnews.com/2018-05-21-dr-suzanne-humphries-reveals-the-stunning-fraud-of-the-cdc-and-vaccine-propagandists.html

VIDEO: https://vimeo.com/269686963

http://www.collective-evolution.com/2015/04/20/dr-suzanne-humphries-has-a-lot-to-say-about-aluminum-in-vaccines/

(Naturalnews.com)

Британска докторка: Вакцине су ослонац читаве фармацеутске индустрије
У новом интервјуу са Мајком Адамсом на ЦоунтерТхинк-у, др Сузан Хамфиз говори све, откривајући највеће тајне индустрије вакцина, и још много тога. Хафризова, доктор медицине и аутор “Разрешавање илузија: Болести, вакцине и заборављена историја,“ била је високо цењени неуролог – пре него што је променила брзину и


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар