среда, 16. мај 2018.

Власти чине тешко кривично дело терора над пензионерима

Власти чине тешко кривично дело терора над пензионерима
Уместо нове манипулације најбоље је да се 4г, колико траје терор над пензионерима, извршна, законодавна и судска власт и сви руководећи кадрови из ЈП и њихових УО одрекну плата већих од минималних плата и пензија и да се врати отето пензионерима и најугроженијима повећају пензије за најмање 30%. Тиме ће показати да деле судбину народа и да се солидаришу са истим, а у каси би био прави суфицит а не лажни као резултат пљачке.

Доказали би и да се од тих минималних плата и пензија, испод 200е, може да живи, као што приморавају више од половине грађана Србије. Беспризорно је и бестијално иживљавање Председника, Премијерке и Владе Србије преко ресорног министарства и отуђеног Фонда ПИО над пензионерима, посебно онима којима манипулишу, које наводно не рекетирају, којима дају од мање од 100е до 200е месечно, којима не усклађују пензије у односу на раст цена на мало како предвиђа Закон, којима прете да ће остати и без тога ако не гласају за њих, и док они умиру јер немају више за лекове, власти са бахато и расипнички понашају, у ЈП губиташима, њиховим директорима и члановима УО дају по више хиљада до више десетина хиљада евра месечно. Цинизам којим се оправдава овај незапамћени терор над најстаријом популацијом и поред препорука ММФ-а и Фискалног савета Србије, иза којих су се до јуче криле у доношењу својих неуставних одлука, показује сву бескрупулозност и неодговорност, јаловост, незнање и немоћ да се 50 пута више месечно него се отима од имовине пензионера, наплати од утајивача пореза, акциза, царина, крадљиваца ел.струје, у јавним набавкама, ЈП, у раду на црно и сивој економији, што указује на повезаност и дил са истима који вероватно спонзоришу странке на власти. Пензиони фонд је приватизован и немилице се пљачка, а запошљавање уместо Националне Агенције обављају странке на власти, и то у непрофитним и непроизводним институцијама, измишљеним парадржавним агенцијама за трошење пара од терорисаних пензионера и запошљавање страначких послушника, аплаудера властима које не хају да својим чињењима и нечињењима врше убрзану депопулацију становништва.

Сви добронамерни морају исказати велико незадовољство и због оних 250.000 старијих од 65 година који немају никаква примања док се паре грађана Србије сливају у џепове наводних страних инвеститора, који уместо да инвестирају добијају баснословне паре којима могу из наших џепова 2г да плаћају запослене као робове, од чега се не живи и не пуне ни буџет ни фондови, и за то време износе капитал из Србије а онда оду остављајући јој дугове, као у железари. Правосудни органи Србије по службеној дужности морају да покрену кривичне поступке против одговорних и у истима као доказе наведу све оне који су због терора над њима рекетирањем отишли у превремену смрт, било суицидом било због немања за лекове и глади.

У истом поступку установити да ли је мотив власти код увођења ове вишегодишње пљачке био да се радикално смањи број пензионера и тиме обезбеди лажни „суфицит“ из кога ће финансирати своју нерационалност, изборне и све друге ријалитије којима се покрива њихова неспособност и обмањују грађани Србије да имамо никада већи пораст производње и БДП, а држава у тим условима зависи од 20 милиона евра месечно које пљачка од пензионера. Минут је до 12 да се пензионери који гласају за оне који их тероришу пробуде из лажних бајки о бољем животу и никада већим пензијама и да се у интересу својих поколења не мире са судбином угњетаваних и тлачених, као и са уништавањем будућности своје деце и унука који су приморани да беже у бели свет. Дрско је од стране Премијерке која ствара раскол међу пензионерима бесмисленом тврдњом да ће укидањем неуставног закона којим се врши дискриминација и рекетирање великог броја пензионера бити угрожено других 80% и да ће им пензије бити смањене, чиме признаје да од једних отима да би другима давала, као да је пензија социјална категорија, у шта је и претворена од стране свих овомиленијумских власти.

Уместо нове манипулације најбоље је да се 4г, колико траје терор над пензионерима, комплетна извршна, законодавна и судска власт и сви руководећи кадрови из ЈП и њихових УО одрекну плата већих од минималних плата и пензија и да се врати отето пензионерима и најугроженијима повећају пензије за најмање 30%. Тиме ће показати да деле судбину народа и да се солидаришу са истим, а у каси би био прави суфицит а не лажни као резултат пљачке. Доказали би и да се од тих минималних плата и пензија, испод 200е, може да живи, као што приморавају више од половине грађана Србије.

Из иступања ММФ-а и Фискалног савета се види да је привремена пљачка била орочена на период до краја 2017.г, али, безосећајне власти уљушкане мирним подношењем терора од стране пензионера, и то оних најугроженијих који убрзано одлазе у „вечне бање“, у свом бахаћењу и неспособности продужавају ову агонију која односи бројне жртве, што ММФ схвата и плаши се и сопствене осуде на међународном суду када се тамо презентује колико је то десетина хиљада више мртвих од како је уведен срамни, неуставни закон пред којим је марионетизовани Уставни суд затварао очи и спалио Јустицију. Пензије су стечено право и лична имовина пензионера а не лични ћеф власти и њеног министра финансија који је на крају поднео оставку, а који је тврдио да пензионере следују пензије али не и износи, као да је пао са Марса и не зна како се израчунава висина пензије.

Пљачка фондова и толерисање невиђене пљачке народа од стране пореских, акцизних, царинских и свеколиких утајивача и крадљиваца, корумпираних и умрежених у сиву економију и рад на црно, нису разлог за терор над пензионерима.

То се нигде на свету не ради, чак и и најтоталитарнијим режимима. На другој страни држава дупло више пара даје неким тзв.НВО, од оних које месечно отима од пензионера, које пљују по Србији, додворава им се и показује да су све бајке о никада бољој ситуацији, расту производње и БДП само флоскуле, манипулације народом, јер, у таквој никада „бољој“ ситуацији и даље рекетирати пензионере је невиђени злочин за који неко мора да одговара. Доказ да је у питању КД пљачке је и тај да се рекетирање спроводи 4г без икаквих решења, те исплате нису у складу са решењима која су донешена када је неко отишао у пензију.

СТОП ТЕРОРУ НАД ПЕНЗИОНЕРИМА И БУДУЋИМ ПЕНЗИОНЕРИМА!

Александар Михаиловић, пуковник у пензији

Власти чине тешко кривично дело терора над пензионерима
Уместо нове манипулације најбоље је да се 4г, колико траје терор над пензионерима, извршна, законодавна и судска власт и сви руководећи кадрови из ЈП и њихових УО одрекну плата већих од минималних плата и пензија и да се врати отето пензионерима и најугроженијима повећају пензије за најмање 30%. Тиме ће показати да


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар