понедељак, 28. мај 2018.

Српске Полиција славила свој дан – дефилеи, егзерцир, показна вежба...

Српске Полиција славила свој дан – дефилеи, егзерцир, показна вежба...
Централном прославом испред Народне Скупштине, али и бројним манифестацијама и дефилеима широм Србије обележен је у недељу 27.05. 2018. Дан полиције.

Приказане су јединице МУП-а, опрема коју поседују и возила, а изведена је и показна вежба, а најбољима уручене медаље.

Потпредседник Владе и министар унутаршњих послова Небојша Стефановић истакао је да је српска полиција доказала да је гарант стабилности и безбедности и нагласио да се чувари реда свакодневно боре са организованим криминалом те да на нашој територији не постоји ниједна озбиљна криминална група која може да угрози државу, нити криминалц који не стрепи од привођења лицу правде.

Стефановић је истакао је да МУП води одлучну борбу против свих врста криминала и да је поносан на рад припадника тог министарства који су заједничким радом, јединством и колегијалношћу постигли одличне резултате.

Изразио је захвалност и онима у редовима полиције које грађани неће препознати да су чувари реда, а који напорно раде да будемо сви безбедни.

На крају говора, Стефановић се захвалио полицији што је "штит своје државе" и што поносно носе боје своје земље на униформи.

Манифестацији присуствују председник Србије Александар Вучић, председница Скупштине Србије Маја Гојковић, премијерка Ана Брнабић и чланови владе, а присутан је и председник Републике Српске Милорад Додик.




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар