четвртак, 26. октобар 2017.

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Вратите пензионерима оно што сте отели, и укините пљачкашки закон

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Вратите пензионерима оно што сте отели, и укините пљачкашки закон
Данас сам овде са њима заједно на протесту испред зграде РТС, Уставног суда и Народне скупштине, са веома оправданим захтевом, да се укине Закон о привременој исплати пензија и да им се врати све оно што им је опљачкано у претходне три године - рекао је Бошко Обрадовић.
Обрадовић је рекао да је Српски покрет Двери увек био уз наше најстарије суграђане, у њиховим оправданим захтевима да им се врати оно што им је опљачкано, по Закону о привременом начину исплати пензија, које је власт Српске напредне странке донела.
„Упркос обећањима Александра Вучића да никада неће бити смањене пензије, ево већ пуне 3 године ова власт пљачка пензионере. И данас сам овде са њима заједно на протесту испред зграде РТС, Уставног суда и Народне скупштине, са веома оправданим захтевом, да се укине Закон о привременој исплати пензија и да им се врати све оно што им је опљачкано у претходне три године.“

Председник Двери је још додао да никаква повећања које ова власт нуди пензионерима, не значе пензионерима и да они траже да им се врати пензија на претходни ниво и да им се врати оно што им је опљачкано.

„Двери их подржавају у томе и ми смо предали Народној скупштини Републике Србије управо законе који ће обезбедити прекидање ових незаконских пљачки и враћање пензионерима оно што им је до сада отето.

У том смислу, пензионери, наши најстарији суграђани, увек могу да рачунају на Двери и да ћемо их подржавати у њиховим оправданим захтевима“ – закључио је Бошко Обрадовић.




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар