понедељак, 30. октобар 2017.

БОШКУ ОБРАДОВИЋУ ЗАБРАЊЕН УЛАЗАК НА СЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ, док власт продаје КиМ

БОШКУ ОБРАДОВИЋУ ЗАБРАЊЕН УЛАЗАК НА СЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ, док власт продаје КиМ
Наша жеља и циљ су да отворимо једну нову фазу опозиционе борбе и парламентарне и ванпарламентарне, у којој ни једном представнику власти више неће бити ни пријатно ни угодно, све док их не срушимо са власти - рекао је Бошко Обрадовић у Дому Народне скупштине.

Председнику Двери, Бошку Обрадовићу, данас је забрањен улазак на седницу Народне скупштине и ту одлуку саопштило му је обезбеђење. Двери су покушале да дођу до председника Народне скупштине, Маје Гојковић, да се информишемо о разлозима и потреби за таквом одлуком, али је то било немогуће.„Када сам пошао да присуствујем посебној Седници на којој је требало да нам се обрати председник Скупштине Републике Бугарске, обезбеђење испред улаза у салу ми је показало папир на коме јасно пише да сам удаљен са седнице на наредних 20 радних дана и да не могу присуствовати ни овој ни наредним седницама.

Властима се жури да заврши са коначном предајом Косова и Метохије у руке шиптарских сепаратиста и зато је чак трима посланицима Двери изречена мера искључења са седнице да се речи о велеиздаји Вучићевог режима не би чуле у директном преносу седница Народне скупштине.

Практично већ половина посланичке групе Двери је избачена из Скупштине и јасно је да је то једини начин на који владајућа већина мисли да може да се обрачуна са оним што ми имамо да кажемо у Народној скупштини“ – рекао је Бошко Обрадовић.

Обрадовић је додао да је и више него јасно да је њихов циљ да се опозиција, једина права и оштрија опозиција овој власти избаци из Народне скупштине Републике Србије.

„Могу само да поручим Маји Гојковић и владајућем режиму да су од данас све методе герилске борбе и отпора против ове власти, дозвољене.

Ако они мисле да могу све да нас искључе са седница и тиме укину глас опозиције у Народној скупштини, грдно су се преварили.

За крај могу само да кажем стихове Џонија Штулића – Долазим ти као фантом слободе. Ко је хвалио царево рухо? Патуљци са насловних страна“ – закључио је председник Двери.

Информативна служба Двери
from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар