понедељак, 30. октобар 2017.

БОШКУ ОБРАДОВИЋУ ЗАБРАЊЕН УЛАЗАК НА СЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ, док власт продаје КиМ

БОШКУ ОБРАДОВИЋУ ЗАБРАЊЕН УЛАЗАК НА СЕДНИЦУ СКУПШТИНЕ, док власт продаје КиМ
Наша жеља и циљ су да отворимо једну нову фазу опозиционе борбе и парламентарне и ванпарламентарне, у којој ни једном представнику власти више неће бити ни пријатно ни угодно, све док их не срушимо са власти - рекао је Бошко Обрадовић у Дому Народне скупштине.

Председнику Двери, Бошку Обрадовићу, данас је забрањен улазак на седницу Народне скупштине и ту одлуку саопштило му је обезбеђење. Двери су покушале да дођу до председника Народне скупштине, Маје Гојковић, да се информишемо о разлозима и потреби за таквом одлуком, али је то било немогуће.



„Када сам пошао да присуствујем посебној Седници на којој је требало да нам се обрати председник Скупштине Републике Бугарске, обезбеђење испред улаза у салу ми је показало папир на коме јасно пише да сам удаљен са седнице на наредних 20 радних дана и да не могу присуствовати ни овој ни наредним седницама.

Властима се жури да заврши са коначном предајом Косова и Метохије у руке шиптарских сепаратиста и зато је чак трима посланицима Двери изречена мера искључења са седнице да се речи о велеиздаји Вучићевог режима не би чуле у директном преносу седница Народне скупштине.

Практично већ половина посланичке групе Двери је избачена из Скупштине и јасно је да је то једини начин на који владајућа већина мисли да може да се обрачуна са оним што ми имамо да кажемо у Народној скупштини“ – рекао је Бошко Обрадовић.

Обрадовић је додао да је и више него јасно да је њихов циљ да се опозиција, једина права и оштрија опозиција овој власти избаци из Народне скупштине Републике Србије.

„Могу само да поручим Маји Гојковић и владајућем режиму да су од данас све методе герилске борбе и отпора против ове власти, дозвољене.

Ако они мисле да могу све да нас искључе са седница и тиме укину глас опозиције у Народној скупштини, грдно су се преварили.

За крај могу само да кажем стихове Џонија Штулића – Долазим ти као фантом слободе. Ко је хвалио царево рухо? Патуљци са насловних страна“ – закључио је председник Двери.

Информативна служба Двери




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар