петак, 27. октобар 2017.

Бошко Обрадовић: Министри побегли од питања на тему Вучић-брат-кумови-лопови

Бошко Обрадовић: Министри побегли од питања на тему Вучић-брат-кумови-лопови
Клон Александра Вучића, Ана Брнабић, у договору са Мајом Гојковић, поновила је сценарио од пре тачно годину дана, да и тај један пут кад одговарају на посланичка питања, вешто манипулишу временом тако да највеће опозиционе посланичке групе никад не стигну на ред. Без обзира на то, Гојковићева је искључила Обрадовића због држања плаката са натписом Вучић-брат-кумови-лопови, иако није ни имао прилику да говори.

Колико је Влада Александра Вучића, а не Ане Брнабић, једна бахата али и уплашена Влада, највише се показало кроз избегавање прилике да представници највећих опозиционих посланичких група, међу којима и Двери, нису добили прилику да поставе посланичка питања Влади последњег четвртка у месецу.

Још на почетку института посланичких питања Влади могла се прозрети намера Владе и Маје Гојковић да се избегну питања опозиције. Тако се и догодило. Маја Гојковић је намерно покушала да кукавички подметне јавности у директном ТВ преносу да се Бошко Обрадовић понаша непримерено, оптужујући га да је „давио“ народног посланика СНС-а Марка Атлагића, којег иначе није опоменула зашто седи ван свог места,већ га је и послала на другу страну сале да шпијунира опозицију.

Врхунац се десио када је Гојковићева, након две опомене, изрекла меру искључења са седнице Бошку Обрадовићу због „физичког насртаја плакатом“ на посланика опозиције Ђорђа Вукадиновића!

Прави разлог је наравно нешто сасвим друго: На плакату у директном преносу иза посланика Вукадиновића видела се истина која је сакривена од очију јавности: Вучић-брат-кумови-лопови.

Ова истина све је јаснија грађанима Србије и зато је Гојковићева експресно и на најбруталнији начин прекинула седницу.

Ово су питања која Бошко Обрадовић није успео да постави Влади Александра Вучића у лику клона Ане Брнабић, а јасно је и зашто:

ПИТАЊА ЗА ПРЕДСЕДНИКА ВЛАДЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА И МИНИСТРЕ КОЈИ СЕ ОСЕТЕ ПРОЗВАНИМ

Први пут после годину дана од последњег доласка Владе у Народну скупштину и после великог јубилеја којим је недавно шести пут обележено 100 дана исте Вучићеве Владе, иако нема четири министра и председника Владе, посебно што нема министра Вулина због болести тетке и што нису присутни сви комплетни идиоти из Савамале, постављам следећа питања:

1.Када ће бити донет Закон о испитивању порекла имовине свих политичара и тајкуна од 1990. до данас?

2.Када ће презадужене породице моћи да реше питање зеленашких кредита индексираних у швајцарским францима?

3.Када ће банке престати да нам гуле кожу с леђа путем валутних клаузула и противзаконитих провизија?

4.Када ће јавни извршитељи престати да избацују људе на улицу из породичних домова и узимају огромне паре сиротињи?

5.Када ће ратни војни ветерани добити свој закон којим ће бити загарантована њихова права?

6.Када ће сељаци добити помоћ Владе након пољопривредне године коју су обележиле елементарне непогоде и велики губитак у приносима?

7.Када ће преко 100.000 радника добити своја потраживања по којима им се дугују зарађене плате и повезан радни стаж – после 6 година лажних обећања СНС?

8.Када ће тема Косова и Метохије бити на дневном реду Народне скупштине и да ли је тачно да сте уцењени од стране оних који су Вас довели на власт да морате да завршите са Косовом у току 2018?

9.Када ће више од 700.000 пензионера добити оно што им је опљачкано у претходне три године? Када ће престати да важи Закон којим су смањене пензије? Какво је то повећање пензија кад их и даље сваког месеца смањујете некима и за 25%?

10. Да ли Вучићеви кумови Никола Петровић и Ненад Ковач имају приватне прислушне центре у Београду путем којих слушају разговоре и уцењују људе по Србији? На којој државној и страначкој функцији се налази Андреј Вучић пошто кадрира и рекетира по Србији? Да ли планирате да Александра Вучића изаберете за доживотног председника и да његов рођендан постане државни празник, а његовој титули председника се придода – Његово Величанство Бог Сунца, највећи син свих партија на власти и лажне опозиције оличене у Чеди, Чанку и Шешељу?

Информативна служба Српског покрета Двери

*

Обрадовић: Влада побегла од питања Двери:
ВУЧИЋ – БРАТ – КУМОВИ – ЛОПОВИ




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар