четвртак, 26. октобар 2017.

Скупштински „давитељ“ избачен из сале © Tanjug/ Раде Прелић

Скупштински „давитељ“ избачен из сале © Tanjug/ Раде Прелић
ПОЛИТИКА
Шеф посланичке групе Двери Бошко Обрадовић данас је у Скупштини Србије „повукао“ за кравату посланика СНС-а Марка Атлагића и добио опомену од председнице парламента Маје Гојковић.
Нови и стари председници Србије Александар Вучић и Томислав Николић
© SPUTNIK/ АЛЕКСАНДАР МИЛАЧИЋ
Николић за Спутњик о недоласку на рођендан СНС
Обрадовић је у делу седнице када посланици постављају питања влади „зарадио“ опомену због „дављења“, а на преносу се видело да је Атлагићу повукао кравату увис, након чега су се обојица смејала.

Гојковићева је упутила извињење присутнима у сали јер присуствују лошем перформансу, а претходно је Обрадовића замолила да физички не угрожава посланике.

Убрзо му је изрекла и другу опомену и то, како је рекла, због „глупирања“, а трећу је „зарадио“, јер је, како је објашњено, „ударао“ посланика Ђорђа Вукадиновића „папиром по глави“.

Наиме, Обрадовић је држао плакат „Вучић, брат, кумови, лопови“ којег је касније показао и новинарима на конференцији за медије.

Обрадовић: Прекршен закон о клонирању

Шеф посланичке групе Двери Бошко Обрадовић тврди да ниједна велика посланичка група није могла данас у парламенту да постави питања премијерки и члановима владе.

СНС прославио рођендан
© TANJUG/ РАДЕ ПРЕЛИЋ
СНС прославила рођендан
Влада, како је казао новинарима, годину дана није дошла у скупштину, а када су се „умилостивили“ да дођу, шта се догодило — највеће посланичке групе опозиције нису дошле на ред да поставе питање.

Каже и да је лично добио три опомене на седници, а да, како сматра, ништа није рекао.

Објаснио је да прву опомену добио, јер је, како наводи, гестикулацијом показао председавајућем да је посланик СНС Марко Атлагић прешао у клупе опозиције.

Другу, како објашњава, када га је загрлио, нашалио се са њим „те му мало подигао кравату“, како би му, додаје, показао шта ће „да му ураде јер је прешао" код опозиције, а трећу када је он сам прешао у клупе власти.

Тада је, каже Обрадовић, сео поред Србислава Филиповића „због имена“.

„Трећу опомену сам добио јер сам загрлио Србислава и подигао три прста“, рекао је Обрадовић.

Обрадовић тврди и да је седница прекинута када је показао плакат о Вучићу.

Обрадовић сматра и да је данас у парламенту прекршен закон којим је забрањено клонирање, тврдећи да је премијерка Ана Брнабић глумила Александра Вучића док је био премијер.



Танјуг

Скупштински „давитељ“ избачен из сале
Шеф посланичке групе Двери Бошко Обрадовић данас је у Скупштини Србије „повукао“ за кравату посланика СНС-а Марка Атлагића и добио опомену од председнице парламента Маје Гојковић.


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар