субота, 28. октобар 2017.

Драган Вујичић – Коментар: Змија

Драган Вујичић – Коментар: Змија
Ветон Сурои, Тачијев саборац из Рамбујеа о њему каже: Тачи није постао наставник историје „јер је постао свестан да је историја на продају, те је, као неко ко је на врху власти, постао њен власник”.
УПОЗОРЕЊЕ Хашима Тачија Европској унији на „Фејсбуку“, да Владимир Лазаревић предаје на Војној академији у Београду остаће забележено као још једна пропуштена шанса међународне заједнице у борби против тероризма и организованог криминала.
Уместо да је „светска обавештајна заједница“, лоцирала са ког рачунара се оглашава злочинац, а затим послала хеликоптере и специјалце да га хапсе – Брисел се направио луд!
Холбрук у штабу терористичке УЧК/ОВК
Ни Специјални суд за ратне злочине ОВК у Хагу није издао саопштење.
Несуђени наставник историје у Малишеву, дан раније у Приштини се сусрео се са Хојт Јиом, замеником помоћника у Стејт департменту. На састанку је закључено да „Косово остаје лидер у региону у борби против тероризма“. Руку на срце, после тако сроченог саопштења не постоји Брисел који се не би слудео.
Надимак Змија Тачи је, кажу, добио јер не оставља трагове. Претеривање. Српске полицајце на пружном прелазу у Глоговцу маја 1993, њих четворицу је убио, а шесторицу ранио, у кошуљици Хоџиног марксистичког лењинизма.
Од 24. јуна 1998. и „Самита у Јунику“ са Ричардом Холбруком, тероризмом, вађењем и продајом српских срца и бубрега и свим осталим врстама организованог криминала бави се зарад „демократије и осталих људских права“ из Агенде штаба у Ленглију. Од 1999. је у варијанти америчког програма за заштиту сведока где му се идентитет не мења већ само имиџ.
Ветон Сурои, Тачијев саборац из Рамбујеа о њему је 2014. написао књигу „Змијске ноге“. Каже, Тачи није постао наставник историје „јер је постао свестан да је историја на продају, те је, као неко ко је на врху власти, постао њен власник. Успоставио је змијску културу на КиМ, у којој све почиње узурпирањем историје…“
А онда је Тачи отворио фејсбук-налог…
Драган Вујичић
ИЗВОР: НОВОСТИ
————-

Драган Вујичић – Коментар: Змија
Ветон Сурои, Тачијев саборац из Рамбујеа о њему је 2014. написао књигу „Змијске ноге“. Каже, Тачи није постао наставник историје „јер је постао свестан да је историја на продају, …


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар