уторак, 9. јануар 2018.

Дејан Мировић: Митрополит Амфилохије открио суштину проблема властодржаца у Србији!

Дејан Мировић: Митрополит Амфилохије открио суштину проблема властодржаца у Србији!
Властодршци покушавају да нас убеде да нам је у интересу да предамо Патријаршију, Дечане и Грачаницу Тачију и Харадинају, њиховим коалиционим партнерима, само зато да би они могли да остану на власти уз помоћ такозваних пријатеља из ЕУ
Очигледно је да је Беба Поповић омиљени сарадник Вучића и Ђукановића. Митрополитове пастирске речи упозорења су у том контекстy наишле на хистеричну реакцију, очигледно примерену криминалном окружењу српског председника и црногорских власти.

Уместо да узму у обзир да је Апел за одбрану Косова и Метохије потписало 11 владика СПЦ, 7 академика, 60 универзитетских професора и много угледних јавних личности из Србије, Црне Горе и Републике Српске, властодршци покушавају да нас убеде да нам је у интересу да предамо Патријаршију, Дечане и Грачаницу Тачију и Харадинају, њиховим коалиционим партнерима, само зато да би они могли да остану на власти уз помоћ такозваних пријатеља из ЕУ.

Нажалост, то се и могло очекивати од првог српског председника који је у конвертитском новопротестанском заносу отишао толико далеко да је Божић честитао преко Твитера својим православним грађанима.

Др Дејан Мировић, професор међународног права на Правном факултету у Косовској Митровици
Извор: Ослобођење
(ИН4С, 9. 1. 2018)

Дејан Мировић: Митрополит Амфилохије открио суштину проблема властодржаца у Србији!
Властодршци покушавају да нас убеде да нам је у интересу да предамо Патријаршију, Дечане и Грачаницу Тачију и Харадинају, њиховим коалиционим партнерима, само зато да би они могли да остану на влас…


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар