понедељак, 5. фебруар 2018.

БЕЧ ОБЕЋАО ВУЧИЋУ: Само нек се Срби иселе са Косова, примићемо их опет као најрођеније!

БЕЧ ОБЕЋАО ВУЧИЋУ: Само нек се Срби иселе са Косова, примићемо их опет као најрођеније!

Беч, 4. 2. 2018. (С*ање ствари) – Како сазнаје „Вајсенбург Цајтунг“, током разговора аустријског председника Александра ван дер Белена и Александра Вучића, под покровитељством Марије Терезије, аустријски председник је обећао да ће урадити све што је у његовој моћи да се Срби са Косова настане северно од Саве и Дунава. „Само нек се они лепо иселе, чекамо их“, милосрдно је поручио председник Аустрије.


Александар Вучић и Александер ван дер Белен испред портрета Марије Терезије (Фото: АП)

Александар Вучић, у име председника Србије и у своје лично име, уверио је аустријске господаре да и он чини све што је у његовој моћи да се то деси. „Уверавам вас, Александре, да Срби не инсистирају на повластицама, радиће све шта хоћете и како хоћете, ни на кога неће вршити атентате и сигуран сам да неће бегати у Русију када им се укаже прилика“, пројецао је председник Вучић.

Аустријски председник је истакао да бечко покровитељство може само да помогне српском бржем укључењу у Европску унију, али је додао да око замашних сеоба мора да се консултује са мађарским председником Виктором Орбаном.

„Измишљотине да ће српски војници бити слати да се боре на Рајни и у Италији су клеветања оних који желе да спрече ово племенито настојање. Можда ће неко бити послат у Авганистан или Сомалију, али и то у крајње сведеном броју“, развејао је црне слутње Аустријанац и додао да ће „Србима сада бити много боље него у прошлим сеобама“.

(С*ање ствари)

БЕЧ ОБЕЋАО ВУЧИЋУ: Само нек се Срби иселе са Косова, примићемо их опет као најрођеније!
Беч, 4. 2. 2018. (С*ање ствари) – Како сазнаје „Вајсенбург Цајтунг“, током разговора аустријског председника Александра ван дер Белена и Александра Вучића, под покровитељством Марије Терезије, ауст…


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар