уторак, 6. фебруар 2018.

ДЕНЗЕЛ ВАШИНГТОН: Победа Трампа сачувала је САД од установе “Орвелове полицијске државе” у рукама демократа...

ДЕНЗЕЛ ВАШИНГТОН: Победа Трампа сачувала је САД од установе “Орвелове полицијске државе” у рукама демократа
Победа Доналда Трампа на изборима, је сачувала САД од установе “Орвелове полицијске државе” у рукама демократа, који би користили исту ауторитативну тактику “изнова и изнова”, да “контролишу вољу људи током будућих избора”, изјавио је легендарни Дензел Вашингтон, на конференцији за штампу.

“Да су демократе победиле на изборима, никада не бисмо сазнали да су користили лажне документе за добијање лажних налога, ради шпијунирања Америке. Никада то не би сазнали. Имали би алат који би могли да користе у прилагођавању воље људи на будућим изборима”, рекао је Дензел, који је недавно номинован за оскара за улогу у филму “Роман Ј. Израел”.

Ово је осма номинација Вашингтона у категорији за најбољег глумца, што га чини првим афроамериканцем са оволико номинација.

На питање репортера да ли је сигуран да је меморандум објављен од стране Конгреса у петак “поуздан”, он је одговорио “Наравно да је поуздан. Не морамо да знамо детаље да би разумели шта се тачно догађа овде”.

“Знамо да је налог за шпијунирање Трамповог тима издат на основу извештаја медија, који су засновани на информацијама које је обезбедила истраживачка фирма опозиције, плаћена од стране демократа и Хилари Клинтон.”

“Ако не можете да видите шта није у реду овде, онда мора да се шалите”, рекао је глумац, пре него што је додао “Добро, ипак сте ви репортери. Колико репортера је ухваћено да сарађује у складу са кампањом Хилари Клинтон?”

Обраћајући се репортерима лично, глумац их је искритиковао што одбијају да објаве било шта негативно о демократама.

“Одгајан сам као демократа. Разумем све то. Познајем много људи који заиста страствено мрзе Трампа. Међутим, морате да разумете да смо сви избегли метак када је Клинтонова изгубила. Чак и више од једног метка. Избегли смо рат са Русијом и стварање “Орвелове полицијске државе”.”

Роман Ј. Израел је доступан у дигиталној форми и изаћи ће у продају у фебруару.

intermagazin.rs

ДЕНЗЕЛ ВАШИНГТОН: Победа Трампа сачувала је САД од установе “Орвелове полицијске државе” у рукама демократа
Победа Доналда Трампа на изборима, је сачувала САД од установе “Орвелове полицијске државе” у рукама демократа, који...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар