субота, 10. фебруар 2018.

Гордана Секулић: Вучић је го

Гордана Секулић: Вучић је го

Немојте се претварати да не видите истину, немојте подносити злостављање, отворите очи и кажите ЦАР ЈЕ ГО

У већини великих држава се обраћа пажња на морални лик политичара који треба да представља интересе грађана и капитала земље коју би водио, чак се увелико проверава и систем вредности за који се залаже и углавном се обраћа пажња на брачни статус и однос према породици. У једној књизи Џулијана Барнса прочитала сам податак да конзервативци у Великој Британији, пре избора
својих представника, обављају и интервју са супругама политичара не би ли, можда, уочили неку опасност са те стране.

За мање земље (којима су велики наменили судбину својих колонија) постало је правило да се на чело доводе неморални људи са изразитим карактерним поремећајима и системом вредности који се у традиционалном смислу не сматра конструктивним.

Погледајмо Вучића: Човек који је Србију претворио у свој плен и, са невероватном амбицијом, без емоција, без емпатије, без осећања социјалне и националне одговорности и без икакве гриже савести, методом добро диригованог глумца, кроз сплет лажи, подметања и навођења на погрешне закључке игра свој социопатски плес. Упорно и вешто је део грађана Србије претворио у обичне жртве које почињу да сумњају у своју перцепцију, памћење и ментално здравље (gaslighting).

Социопатско злостављање је увек злостављање са јасним циљем које може уништити жртву и претворити је у равнодушног и незаинтересованог сарадника.

То се управо догађа са делом грађана Србије, који својим индиферентним ставом, и недостатком бриге за шире друштво и будућност, постају активни учесници Вучићевог социопатског плеса. Они су одабрали да буду слепи и глуви за истину (чињенично стање) и својим ставом свесно бирају да не виде да је цар го.

Да би се одупрли том лудилу морају се пробудити и постати свесни стварности у којој сви пропадамо. Немојте се претварати да не видите истину, немојте подносити злостављање, отворите очи и кажите ЦАР ЈЕ ГО. Србија је наша држава, наш дом, наша прошлост и будућност. ЦАР ЈЕ ГО.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук профил Гордане Секулић, 10. 2. 2018)

Гордана Секулић: Вучић је го
Немојте се претварати да не видите истину, немојте подносити злостављање, отворите очи и кажите ЦАР ЈЕ ГО


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар