субота, 10. фебруар 2018.

Томислав Крсмановић: Масовне крађе, пљачке и насиље широм Србије

Томислав Крсмановић: Масовне крађе, пљачке и насиље широм Србије
Србију лопови и криминалци неометано и некажњавано краду и пљачкају. Од севера до југа, од запада до истока, краду шта стигну, проваљују у амбаре, чардаке, подруме, станове, викендице, скидају лим, олово, секу далеководе, отимају житарице, прехранбене производе, секу бакар, као губари све огуле шта стигну.

Њих не кажњавају, што их охраб рује, све до насртаја на полицајце и државне органе.

Сррбија је дестабилизована у темељима.

Полиција савесно обави свој посао, преда кривичне пријаве судовима. али од тога обично нема ништа. Судови затаје. Неко`` одозго`` им сугерише да не кажњавају.

Пљачкаши се правдају:

1. гладни смо, жртве смо дискриминације, боримо се да преживимо.

2.краду они `` горе``, богаташи, што да не крадемо и ми, да не умремо од глади.

Они су апсолутно у праву што се тиче онога под бројем 2. А апсолутно нису у праву онога што се тиче под бројем 1.

1. Сиромаштво не може бити оправдање да се посеже за насиљем и угрожавањем права других. Ови примитивни пљачкаши су мањина, ипак огроман број оних који живе у беди, који гладују, који немају лекове да се лече, а то су милиони грађана Србије, злопате се, страдају, или умиру- не прибегавају отимачини. Најближи сродници писца ових редова, иако већ у средовечним годинама су незапослени, без дана радног стажа, у беди, као и милиони обесправљених грађана ове земље. без `` партијске књижице``.

Они дубински дестабилизују Србију, на делу је подмукла субверзија, иза које стоје снаге мрака у земљи и окружењу.

Да тако слабе народ Србије.да изнурен и обеспомоћен не може да се одупре онима `` горе``, јер им конвенира немоћан народ, да тако сачувају нетакнут`` Status quo`` и да Србију претворе у лични посед и прћију. А онима из непријатељски настројеног гео-окружења су добро дошли обеспомоћени становници Србије, и збуњена и преплашена власт Србијe.

Први на удару су остарели и изнурени земљорадници, и грађани, изоловани и сами, несложни, млади напустили села, растуриле се несложне породице, а пљачкаши иду у групама , људи дрхте пред њима, дисциплинују полицију и државну власт.

Државна имовина је најпривлачнија мета, све односе, држава Србија је одавно Алајбегова слама, не само за оне из гео-окружења, него и за све оне у земљи којима је та имовина мастан залогај.

Пљачкају државну имовину, а државни судови их штите. Држава против државе.

2. Они су потпуно у праву када кажу да и они ` горе``, богати, краду, зашто не би и они, гладни и у беди..У Србији организовани сегменти и кланови криминалаца, повезани са `` недодирљивим`` из `` дубоке Србије``, краду шта стигну, не само багателне приватизације, провизије, свакојака прања новца и сумњиве трансакције, до мита и корупције, кроз порезе и намете, смањења пензија пензионерима, и доприноса трудницама,.крађа и пљачка су свуге продрли, свe до провала у банке, поште, станове,све до продаје беба.

Данас, каква срамота и људска беда, они `` недодирљиви``, врхунска власт у Србији, поткрадају масовно по кућама становима остареле и немоћне, болесне,.устремили се на њих лешинарски, отимају од немоћних и незаштићених све до скривених замотуљака новца, до сребрених кашика и виљушки.

Ти ``недодирљиви``су у уређеним државама дика и понос, најинтелигентнији и најоданији своме народу и држави.

Овде су то кокошари и јајаре, ноторни криминалци, злочинци, срамота ове државе и овога народа. Због њих је Србија распета на стубу срама и предмет спрдачина, не само у Европи него и у најзаосталијим земљама планете.

Зашто пљачкаши не покраду судове, супермаркете , банке и фирме тајкуна., све до судија појединачно?

Зато што не смеју. Зашто да нападају оне који их штите .

Србија је на умору.

Спас је у судовима. Док не заживи правично судство, нема спаса Србији.

Када судови почну да суде по закону, Србији ће сванути.

Неко ће казати: Иза тих који дестабилизују Србију стоје моћне западне државе.

Србија се може спасити мудром дипломатичношћу и спољном политиком . А не да наивно наседа подметањима кукавичјих јаја из гео-икружења, са циљем да Србију опет завађају, да гура прст у очи свемоћнима, као што су чинили 1980-их и 1990-их година, и касније.

Ум царује снага кладе ваља.

Па ето, ко нема у глави, има у ногама,Расправљјте се са распамећеним и разјареним незналицама, које не разумеју о чему се ради, које траже ``кривца``, Које у Србији нисте у стању да обуздате.

Они нервирају Србију.

А и они који не схаватају законе међународних односа нервирају оне моћне који их знају.

БОРБА ЗА ВЕРУ - Томислав Крсмановић: Масовне крађе, пљачке и насиље широм Србије
Чување вере православне


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар