среда, 7. фебруар 2018.

Велеиздајничко лупетање небулоза

Велеиздајничко лупетање небулоза
Данас нам је по ко зна који пут у гостима ЕУ потрчко Хан. Дошао је да упозна локалне сараднике ЕУ како да поступају после доношења најновије стратегије ЕУ у којој се лепо каже да од приступања нових чланица ЕУ нема ништа до 2025. године. Оно што је ЕУ потрчко Хан заборавио да каже а што добро и он и локалне јајаре на платном списку ЕУ знају је да од проширења ЕУ не да нема ништа до 2025. године, већ да је проширење уније скинуто са дневног реда и то због веома једноставне ствари. Преко 70% Немаца је против проширења уније и ту се сва та читава лажна прича и ујдурма завршава и пре него што је почела.
За време тог сусрета са ЕУ потрчком Ханом наш врли велеиздајник Вучић који је узурпирао функцију председника Србије опет се истакао лупетањем небулоза и лажи. Па да кренемо редом. Продана велеиздајничка душа тврди како је ето пуно тога важног урадио са људима из Европске комисије. Није само објаснио какве су то користи имали Србија и сви њени грађани од тих важних послова које је он одрадио са Европском комисијом. Не може то да објасни ни да хоће јер Србија и њени грађани од тих послова које је продана велеиздајничка душа одрађивала за Европску комисију није имала ниаккве користи јер су користи од тих велеиздајничких послова Вучића имали само шиптари и њихове мецене. Срби су имали и имају само штете од тих послова.
Продана велеиздајничка душа је буквално протерала српску државу са 18% њене територије, истерала је полицију, правосуђе, здравство,образовање и све гурнула под контролу шиптарских терористичких и нарко банди у Приштини. Огромни делови територије се предати на управљање терористима што је јединствен случај у свету и светској историји. Велеиздајник Вучић завршавањем послова са ЕУ не само да је постао човек који је са позиције премијера и председника издао сопствену земљу и народ, он је постао и синоним за издају на глобалном нивоу. Од јуче тако сви телефонски позиви ка Косову и Метохији иду преко међуанродног позивног броја +383 што је он директно омогућио својим потписом.
Онда је по обичају наставио да лупета небулозе тврдећи како су некакви Хималаји пред нама и да иако не нашом кривицом треба да платимо цену прошлости и да донесемо одлуке за које ето није било храбрости у деценијама назад. Он као да је заборавио или се помало прави луд да је управо он био министар у влади Републике Србије која је ушла у отворени рат са НАТО пактом и да је за време његовог министровања Србији нанета штета од више од 100 милијарди долара и где је НАТО пакт бестијално побио преко 4.500 грађана Србије укључујући војнике и полицајце који су бранили своју Отаџбину.
Велеиздајник се данас прави блесав иако добро зна да је на Републику Србију извршена агресија која је супротна међународном праву и без подршке УН-а. У тој агресији на суверену земљу која је ничим изазвана садејствовали су НАТО пакт и банде шиптарских терориста које су одговорне за страховите ратне злочине. Ратне злочине које до данас нико није процесуирао па чак ни српска држава која је претрпела страховиту штету.
Мада велеиздајнику Вучићу се фућка за штету коју су претрпели Срби и Србија јер је он у време док се на Кошарама водила рововска борба ослобађао државни стан од 150 квадрата на Новом Београду који је добио због “заслуга”.
Пошто се некако обрео на Хималајима наставио је да лупета небулозе о планинама препрекама које су пред нама. Велеиздајнику изгледа нија јасно да од Врања до Призрена и од Косовске Митровице до Приштине нема никаквих планина нити планинскик препрека. Планинцски венци Проклетија тек почињу коју десетину километара после Призрена а дотле је читаво Косово и Метохија готово као на длану. Ставите говна велеиздајничка радарски систем на Копаоник па погледајте ако не верујете.
Каже како је прихватио поглавље 35 које није имала ни једна земља која се прикључивала ЕУ без иједном да објасни а зашто је Србија то и такво поглавље уопште прихватила? Било би лепо да нам велеиздајничка уштва и то објасни. Зашто је једна суверена земља прихватила да преговора о сопственом делу теритроије са једном наднациналном структуром која са том територијом и народом који на њој живи апослутно нема било какве везе?! Чија је то памет била да прихвати поглавље 35? Остали смо ускраћени за тај одговор ево већ 18 година. Велеиздајник исто тако “резолутно” каже да за Србију уместо поглавља 35 не постоји ништа друго?! То може само да изговори само неко ко није начисто са собом у глави а не председник једне земље. Ма каква та земља била.
Када је о српској територји реч велеиздајник Вучић каже да није битно како ће та територија да се зове иако је реч и хиљадама квадратних километара?! Још додаје како се брине за услове у којима људи тамо живе а као да не зна да Срби живе у шиптарским гетима под чизмом његове мафије која са шиптарским нарко фисовима одлично сарађује баш као што он лично одлично сарашује са терористима и убицама Срба. Којима је чак помогао да формирају владу.
Он се брине за услове у којима тамо народ живи? А у каквим условима живе могао је и сам да чује приликом посете Лапљем селу где је дошла српска сиротиња да га моли да јој удели парче хлеба јер су од одласка српске полиције и војске препуштени сами себи. Ту је могао да види и резултате његове политике на Косову и Метохији где су се Срби више жалили на терор његове мафије која их гази и тлачи и то горе од шиптарских терориста и НАТО окупатора. Све му то наравно није познато јер он ето брине о условима. О којим бре условима ђубре велеиздајничко ти бринеш и о чијем то и којем народу бригу водиш?
Наставио је да лупета и прича бајке о некаквим економским реформама које је он спровео иако је на читавом Балкану од свих премијера и земаља он у Србији имао убедљиво најгоре економске резутате било да је реч о БДП-у, висини плата, извозу, здравству, правосуђу, корупцији, етц. Као папагај понавља празне приче о фискалној консолидацији које везе са везом немају а тако је добро фискално консолидовао Србију да је од доласка на власт 2012. године земљу задужио за додатних 12 милијарди евра а да није успео да направи 100км аутопута успут отимајући од најсиромашниј радника и пензионера преко 2.1 милијадре евра. Само је код спољно-трговинске размере акумулирао губитак већи од 26 милиајрди долара.
Велеиздајник се у економију разуме уосталом као и у све друго баш као и она чувена Марица. Он мисли да је вођење предизборне маркетиншке кампање исто као вођење државе јер код њега је буквално све што каже и ради само део маркетиншке кампање и ништа више. Смешно је гледати велеиздајника Вучића како се трипује да је некакав владар и реформатор а о вођењу државе и организацији исте нема везе са везом што се и види из резултата његове власти где нас је за пет година економски и политички довео испод нивоа западно афричких земаља а од Србије са својом бандом подгузних мува направио оријенталну вукојебину.
И њему је упак коначно стигло из дупета у главу да од уласка Србије у ЕУ до 2025. године нема ништа па је објаснио како је то ето само подстрек за Србију. За тај подстрек велеиздајник Вучић је спреман одмах да жртвује 18% државне територије и баснословно рудно и минерално богатсво и почини велеиздају каква је незамислива и незабележена у светској историји. Не само да Србија није запамтила таквог велеиздајника већ то није запамћено ни виђено нигде ни на глобалном нивоу.
Све у свему читава прича о уласку Србије у ЕУ треба да послужи мултинационалним корпорацијама које контролишу ЕУ да ставе шапу на баснословно рудно и минерално благо Косова и Метохије и управо су те организације из глобалног финансијског света капитала и велеиздајника Вучића довеле на власт у Србији и на тој га власти одржавају уз помоћ тоталне цензуре медија, репресије грађана која се врши уз помоћ криминалаца и економског безизлаза који је створен.
Видећемо као ће велеиздајник Вучић гугукати када на наплату буде стигла цена његове прошлости за коју он мисли да је нико не зна у чему се грдно вара. Он мисли да је његове злочине из прошлости дубоко закопао али тај његов орман из кога вире многобројни костури биће отворен и то веома брзо. А онда ћемо да видимо и коју и какву ће цену да плати.
Милинко Милинчић / Србија данас

Велеиздајничко лупетање небулоза
Данас нам је по ко зна који пут у гостима ЕУ потрчко Хан. Дошао је да упозна локалне сараднике ЕУ како да поступају после доношења најновије стратегије ЕУ


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар