среда, 7. фебруар 2018.

Парола испред Скупштине: ‘Espana: Kosovo – EU – No pasaran’

Парола испред Скупштине: ‘Espana: Kosovo – EU – No pasaran’
Удружење породица киднапованих и убијених на Косову и Метохији поставило је данас на „Српском зиду плача“ испред Дома Народне скупштине Србије паролу „Еспана: Косово ЕУ – Но пасаран“, којом су подржали став шпанске владе да Косово не може бити укључено у стратегију проширења ЕУ на Западни Балкан.

Председник Удружења Симо Спасић је казао да породице косметских жртава никада неће дозволити да „лажна држава Косово буде примљена у Европску унију“.

„Породице косметских жртава никада неће дозволити да жлочинци који сада нажалост предводе неку лажну државу Косово, буду примљени у чланство ЕУ“, казао је Спасић новинарима након постављања пароле.

Додао је да хашки суд мора да буде праведан и да на исти начин на који је осудио српске генерале по командној одговорности, осуди и косовског председника Хашима Тачија, премијера Рамуша Харадинаја, председника парламента Кадрија Весељија и заменика потпредседника Владе Косова Фатмира Љимаја.

„Ти злочинци не могу размишљати ни о Интерполу, ни Унеску, већ о томе да је њима место у тамници јер морају да одговарају за злочине над Србима, Ромима, Горанцима, муслиманима и лојалним Албанцима“.

Бета

Парола испред Скупштине: 'Espana: Kosovo - EU - No pasaran' - Видовдан Магазин


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар