уторак, 10. октобар 2017.

СРАМОТА: Оно кад поменеш криминал Вучића на РТС, а они прекину емисију!

СРАМОТА: Оно кад поменеш криминал Вучића на РТС, а они прекину емисију!
РТС не интересују криминалне афере Александра Вучића!
Слика и прилика медијске тортуре и цензуре и од стране јавног гласила РТС! Емисија је прекинута 10 минута пре краја, чом је лидер Двери, Бошко Обрадовић, почео да говори о криминалним радњама Александра Вучића. Погледајте:
Бошко Обрадовић је био гост у Упитнику код Оливере Јовићевић на РТС1, где је након 6 месеци поново укрштао ставове са гостима из СНС-а, СПС-а и ДС-а.
Осим њега гости ове емисије су били: др Александар Мартиновић, председник посланичке групе Српске напредне странке, Ђорђе Милићевић, председник посланичке групе Социјалистичке партије Србије и Наташа Вучковић, народни посланик Демократске странке.
Гостујући на Радио-телевизији Србије, Мартиновић је казао да је атмосфера у скупштини „понекад мучна“ због понашања појединих опозиционих посланика.
„Ситуација није једноставна када водите скупштину, а поједини посланици уносе камење, када Српску напредну странку називају лоповском, када вређају председника Србије Aлександра Вучића и чланове његове породице. Скупштина ипак ради свој посао у складу са Уставом, законима и пословником и доноси законе у интересу бољег живота грађана“, навео је Мартиновић.

Посланица Демократске странке Наташа Вучковић казала је да опозиција увек и свуда прибегава опструкцији када власт не поштује њена права.

„Ми смо сви заједно представници грађана, па када већина почне да не поштује права мањине она онда не поштује ни грађане који су нас изабрали“, навела је Вучковићева.

Она је упитала и коме је у интересу да се у „младој демократији каква је Србија“, ствара негативна слика о скупштини.

Наводећи да је од 62 казне које су посланицима изречене у претходних годину дана, 60 изречено опозиционим посланицима, председник посланичке групе Двери Бошко Обрадовић оценио је да владајуће странке желе да угуше глас опозиције у Скупштини Србије и укину контролну улогу парламента над владом.

„Имамо готово потпуну медијску цензуру у Србији, а СНС и СПС желе да угуше глас опозиције и у скупштини. Посланицима Двери изречено је 13 казни, а два наша посланика су искључена са даљег заседања. Константно нам се искључује микрофон, одбили су више од 100 законских предлога опозиције“, навео је Обрадовић.

Он је додао да ниједан министар није поднео скупштини извештај о раду свог ресора више од годину дана.
from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар