четвртак, 12. октобар 2017.

Двери: Александар Мартиновић после завршетка емисије „Упитник“ на РТС-у претио Бошку Обрадовићу - „смањите...


Двери: Александар Мартиновић после завршетка емисије „Упитник“ на РТС-у претио Бошку Обрадовићу - „смањите мало, биће добро по ваше здравље“
Емисија Упитник која се емитовала синоћ на РТС-у, прекинута је када је председник Двери, Бошко Обрадовић јавно рекао истину о вези врха власти са криминалом.


Сматрамо да је ово невиђени скандал, не само за слободу медија и говора, већ зато што је овај чин јасан показатељ диктатуре ове власти, али и страха од снаге које Двери имају.

Били смо сведоци како је шеф посланичке групе СНС-а, Александар Мартиновић, кроз целу емисију водио главну реч, не допуштајући да било ко говори, а посебно Бошко Обрадовић.

Мартиновић је синоћ узео улогу и водитеља и госта. Био је нервозан, јер му је наређено да учини све само да Бошко Обрадовић не каже истину.

Од почетка је емисија личила на смишљени прогон Српског покрета Двери, јер се у првим кадровима приказани посланици Двери, који наводно ломе микрофон и крше Пословник о раду Народне Скупштине.

Међутим, истина је следећа. Када Мартиновић није могао да изврши оно што му је наређено и председник Двери је изнео доказе о вези врха власти са криминалом и поменуо Жељка Митровића, министра Вулина, Вучићевог брата и кумове, како перу паре преко нарко мафије, водитељ је из режије добила сигнал да прекине емисију без одјаве, како се не би дозволила даља расправа.

Ми се заиста питамо где можемо да причамо о криминалу у врху власти, ако не у Скупштини и на Јавном медијском сервису који плаћају сви грађани, како би чули истину о стању у држави?

И питамо Александра Мартиновића, да ли је његова реченица упућена Бошку Обрадовићу после напрасног завршетка емисије, „смањите мало, биће добро по ваше здравље“ , може да се схвати као претња?

(Двери.рс)

: Двери: Александар Мартиновић после завршетка емисије „Упитник“ на РТС-у претио Бошку Обрадовићу - „смањите мало, биће добро по ваше здравље“
Емисија Упитник која се емитовала синоћ на РТС-у, прекинута је када је председник Двери, Бошко Обрадовић јавно рекао истину о вези врха власти са криминалом. Сматрамо да је ово невиђени скандал, не само за слободу


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар