петак, 15. децембар 2017.

Јесте, баш тим речима

Јесте, баш тим речима
Главни одбор Социјалистичке партије Србије изразио је искрено жаљење што је 2008. године због, како се наводи у саопштењу, срамних притисака Бориса Тадића, та партија подржала Драгана Ђиласа за градоначелника Београда, а не Александра Вучића, који је тада "завредио пажњу Београђанки и Београђана".

У саопштењу пуном увреда на рачун Ђиласа, наводи се да је СПС тада бирала "између државотворне оријентације и лицемерја жутих тајкуна”.

Главни одбор СПС позива све "девастиране, непостојеће, однарођене и егоцентричне опозиционе првачиће" попут Јеремића, Јанковића, Стефановића, Шапића, Обрадовића да обавезно подрже кандидатуру "злочинца који жели да буде повратник у свом злочиначком подухвату".

Уверени смо да правда, визија и стратешка сарадња СПС и СНС доноси велику победу на градским изборима, носи собом и велику дозу одговорности да Београд позиционирамо на мапи света које заслужује, али такође и да "сецикесе, умишљене лидерчиће и снобовске себичњаке дефинитивно пошаљемо на сметлиште историје", наводи се у саопштењу.

Јесте, баш тим речима


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар