уторак, 26. децембар 2017.

Напад на родољубиве медије: Главном уреднику Србин инфо прете смрћу

Напад на родољубиве медије: Главном уреднику Србин инфо прете смрћу
Дејану Петру Златановићу, главном уреднику сајта "Србин инфо", у уторак увече је стигла претња срмћу телефонским путем, која је одмах пријављена полицији.

Уз бруталне претње изнешене најпре у разговору мобилним телефоном, а затим и у СМС порукама, непознати починилац је Златановићу обећао да ће га лишити живота уз салве увреда, псовки и викање.

Златановић је случај пријавио полицији, која је записала број телефона са којег су упућене претње и предмет проследила тужилаштву.

Редакција Србин инфо позива надлежне институције да што пре реше овај случај и пронађу појединце или оргнаизације које прете смрћу Дејану Златановићу.

Такође, позивамо новинарска удружења да стану у заштиту свих колега и редакција, а не да своју подршку одређују према личним политичким убеђењима и интересима.


Напад на родољубиве медије: Главном уреднику Србин инфо прете смрћу - КМ Новине
Дејану Петру Златановићу, главном уреднику сајта "Србин инфо", у уторак увече је стигла претња срмћу телефонским путем, која је одмах пријављена полицији. Уз бруталне претње изнешене најпре у разговору мобилним телефоном, а затим и у СМС порукама, непознати починилац је Златановићу обећао да ће га лишити живота уз салве увреда, псовки и викање. Златановић је случај пријавио полицији, која је записала број телефона са којег су упућене претње и пр...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар