петак, 29. децембар 2017.

ВУЛИН БРАТСКИ: Ако мигрантима сметају крстови, склонићемо их!

ВУЛИН БРАТСКИ: Ако мигрантима сметају крстови, склонићемо их!
Београд, 29. 12. 2017. (С*ање ствари) – На новогодишњем коктелу и представљању свог министарског рада, Александар Вулин је пристао да прокоментарише и једно питање ван домена свог рада. Наиме, новинаре је занимало шта ћемо радити ако нам се догоди случај као у Италији – где је мигрант покушао да скине крст са божићне јелке. „Ако мигрантима толико сметају крстови, онда их нећемо иритирати и уклонићемо их са цркава и свих видљивих места“, поручио је Вулин.


Александар Вулин


Министар војни је нагласио да питање крстова и миграната делимично излази из његовог ресора, посебно што је познати антитеиста и социјалиста и комуниста. Но, наставио је Вулин, „ако мигранти, који су нам највиши приоритет, буду нервозни и крену да праве проблеме због крстова – то ће се одразити на стабилност, мир, па и на војску“!

На новинарско питање да ли ће стабилност државе бити угрожена и крстићима који се носе на ланчићима око врата, министар Вулин је рекао да свако има право да носи крстић ако је он испод гардеробе и невидљив. „Ако ја испод сваке униформе носим мајицу Че Геваре, и она не смета мигрантима, што би крстић испод хаљине или кошуље било коме сметао“, луцидно је упитао први војник Србије.

(С*ање ствари)

ВУЛИН БРАТСКИ: Ако мигрантима сметају крстови, склонићемо их!
Београд, 29. 12. 2017. (С*ање ствари) – На новогодишњем коктелу и представљању свог министарског рада, Александар Вулин је пристао да прокоментарише и једно питање ван домена свог рада. Наиме, нови…


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар