субота, 13. јануар 2018.

Зоран Јовичић: СУЛТАН И ЈАЊИЧАРИ

Зоран Јовичић: СУЛТАН И ЈАЊИЧАРИ
Тужно је то што нашим социјалним системом великим делом диригују најмоћнији мушкарци, који праве дил са женама да нас остале ућуткају, уштроје. Као на турском или кинеском двору султан једини има жене и секс, а сви остали мушкарци су уштројени евнуси, стајаћа војска, јањичари, отети од својих православних очева, васпитавани да ратују против својих очева.

Јањичари су били добро храњени робови, али којима је била забрањена женидба. Али је зато сваки паша има харем.

Наше друштво клизи у правцу тог алфа мужјак модела. Пар посто мушкараца, најмоћнијих савремених паша, искључује из бракова и секса све остале. Практично чувају жене од већине мушкараца за своје хареме.

Најциничније је то што чак неће ни да троше своје паре за смештај и храну жена у харему, него истерују мужеве из сопствених станова, трерају их да им плаћају алиментацију и хушкају децу против очева. Тај један посто најмоћнијих мушкараца има огромне спискове свих тих распуштеница, које посећују, јер су им уклонили мужеве.

А женама све то у почетку прија. Добијају цео стан, алиметацију, уживају у деци, не морају много да раде и наравно добијају поклоне и протекцију моћних и утцајних мушкараца, који им уделе секс једном месечно.

Ја сам био шокиран колико су наше жене, укључујући и моју, биле одушевљене дивни Султаном Величанственим. У тој серији он је позитивни јунак. Око њега се туку стотине жена, заљубљене, прелепо обучене у венецијанске хаљине. Све су имале своје робиње и чекале у ред за омиљеног алфа мужјака, тј. султана. Ниједна феминисткиња није подигла глас против те ужасне серије. Против султана који отима православне девојчице, силује стотине њих. Оне се такмиче за његову сперму да би постале мајке и добиле високо заштићен стаус. Међутим, знају да ће најмоћнији султанов син убити сву своју браћу. Па се још више умиљавају код алфа султана да баш њеног сина постави за гувернера близу Истанбула, како би први сазнао за султанову смрт, заузео двор и команду над јањичарима и побио сву своју браћу.

Та серија је била прави масовни тренинг за овај наступајући закон који су урадили алфа мужјаци, а споводе га жене управнице харема (жене из социјалних служби и судова) уз помоћ јањичарских трупа (полицајаца).

Кампања me too је такође дело тих паша којима се мушкарцима утерује страх, као се не би удварали женама и парактично имали све жене. Реч је о неколици алфа мужјака који контролишу полицију.

Сорош и неколицина најмоћнијих мушкарца фининсирају све те женске организације да им формирају хареме. Па и у харемима су жене биле заштићене од непожељног удварања мушкараца. Сви су мушкарци у име заштите жена у харему били кастрирани, праћени и убијани, ако и тако кастрирани покушају неко удварање.“

Можда ово личи на претеривање, али ако се не будемо борили, ове ће се десити и већ се дешава. Све је више мушкараца психолошких евнуха, хомосексуалаца, јер им је секс са женама постао превише опасан или прескуп или недостижан.

Зоран Јовичић: СУЛТАН И ЈАЊИЧАРИ | Српски културни клуб
Најслободније место на интернету


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар