петак, 21. децембар 2018.

Мирко Пушара - Позив народу Србије на окупљање и одбрану Устава! Сви у Катанићеву 15 (24.12.2018.)


Мирко Пушара - Позив народу Србије на окупљање и одбрану Устава! Сви у Катанићеву 15 (24.12.2018.)

СВИ ДОСТОЈНИ ЉУДИ КОЈИ ЖЕЛЕ ДОБРО ОВОЈ ЗЕМЉИ И КОЈИ СЕ ОСЕЋАЈУ ДОСТОЈНИ ОВОГ НАРОДА, ПОЗВАНИ СУ ДА ИЗАЂУ У ПОНЕДЕЉАК 24.12.2018. У 12х, ИСПРЕД ТУЖИЛАШТВА У КАТАНИЋЕВОЈ 15 БЕОГРАД, ДА ПРУЖЕ НАРОДНУ ПОДРШКУ ТУЖИОЦУ ДА ПРОЦЕСУИРА СВЕ ОНЕ КОЈИ СУ ПОКРАЛИ ИЗБОРНУ ВОЉУ ГРАЂАНА.

Покрет Достојни Србије и сви покрети који су приступили овој идеји - Србија - Минут до дванаест, Антикорупцијска лига Балкана, Удружење грађана Спас, Омладинска иницијатива Србије - Они долазе, Удружење избеглих и прогнаних лица са територије бивше СФРЈ, Удружење грађана Никола Тесла Нови Сад, Покрет грађана Морамо, Удружење Југ Србије Ниш, Покрет Имате право да знате истину Чачак и Ужице и два полицијска синдиката, су иницијатори овог окупљања.

ОВО ЈЕ ЈЕДИНО МОГУЋЕ РЕШЕЊЕ ДА СЕ ОСЛОБОДИ ЗЕМЉА И НАРОД ОД ОКУПАЦИЈЕ! СВЕ ОСТАЛО ЈЕ ПРЕВАРА И ОБМАЊИВАЊЕ НАРОДА. ЗА РАЗЛИКУ ОД ДРУГИХ, МИШЉЕЊА СМО ДА ТО ТРЕБА БИТИ РАДНИ ДАН, КАДА РАДЕ СУДОВИ И ОСТАЛЕ ДРЖАВНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ. СВЕ ДРУГЕ ШЕТЊЕ, ВИКЕНДОМ, У ВЕЧЕРЊИМ ТЕРМИНИМА, ИМАЈУ ЗА ЗАДАТАК ДА ИСТРОШЕ ЕНЕРГИЈУ НАРОДА. СА ВАМА И УЗ ВАС, ДО СЛОБОДЕ!

Продукција: ТВ Српски Колектив (децембар 2018.)
#ТвСрпскиКолектив #ИнфоКод





from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар