уторак, 11. децембар 2018.

XII годишња конференција буџетских корисника

XII годишња конференција буџетских корисника
Образовни Информатор одржао је конференцију за новинаре
ТЕМА: XII годишња конференција буџетских корисника
У понедељак, 10. децембра у 12 часова (Пресс центар УНС-а) најављена је XII годишња конференција буџетских корисника која ће бити одржана 12. децембра 2018. у Сава центру. Улаз бесплатан за све учеснике.
- Организатор: Образовни Информатор
- Тема: Промене у пословању 2019. уз дигиталну трансформацију
Дигитална трансформација је задатак од посебног реформског интереса, па су тако у Програм Конференције у Сава центру уврштене теме које се тичу едукације о пословању буџетских корисника уз практичну примену дигиталне трансформације.
Излагачи ће бити Дражен Маравић, директор националне Академије за јавну управу, доц. др Михајло Јовановић, директор Канцеларије за ИТ и еУправу Владе Србије и Јелена Топаловић Петровић, потпредседница Савеза за еУправу НАЛЕДА-а.
Други део Конференције пословично је посвећен увиду у правно-економско пословање у 2019. години, и то кроз приказ најважнијих пословних обавеза и рокова буџетских корисника у 2019. години (систем плата • финансије • радни односи • порези • јавна својина • јавне набавке) уз практичну примену информатичких технологија.
У раду овогодишње Конференције очекује се активно учешће свих представника струковних удружења у јавном сектору: универзитетских професора, професора, лекара, социјалних радника, културних посленика, новинара, учитеља, уметника, директора, правника, економиста, регулаторних тела…То је уједно прилика за покретање ИНИЦИЈАТИВЕ за оснивање кровног савеза удружења свих струковних организација, па и медијских асоцијација.
Циљ је да се интегрисаним знањем професионалаца подстичу свеукупне друштвене реформе и економски просперитет.
Позивамо Вас да пратите Образовни информатор, не само током ове Конференције буџетских корисника, него и у наредним активностима, за које ће и шира друштвена јавност имати интереса.
Исто вече од 20:00 часова ће бити уприличено струковно дружење у Дому војске, Француска 2, Београд, уз доделу признања за најбољу праксу установа и/или појединаца.
Посебно ће нам бити задовољство да нам се,придружите као гости вечери.
Уводничари су били:
- Мр Драган Маринковић, медијатор Конференције
- Марица Ивић, директор и главни уредник, Образовни Информатор
- Саша М.Милашиновић, сертификовани експерт за дигиталне трансформације





from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар