среда, 12. децембар 2018.

Двери: Тражимо ванредну седницу Народне скупштине о Кoсову и Метохији

Двери: Тражимо ванредну седницу Народне скупштине о Кoсову и Метохији
Српски покрет Двери захтева ванредну седницу НС РС на тему Косова и Метохије, јер очито све оно што се тамо дешава не може да се реши под посредством ЕУ.
Крајње је лицемерно да ЕУ не реагује и допушта овакво понашање Приштине. Потпуно је неприхватљиво формирање било какве војске Косова, као и даље малтретирање грађана подизањем царинских такси и доношењем других мера сепаратистичких власти у Приштини које угрожавају нормалан живот на Косову и Метохији.

Пружамо пуну солидарност и подршку српском народу на Косову и Метохији и одбацујемо све тајне преговоре и игре које иза сцене воде Александар Вучић и Хашим Тачи.

Двери инсистирају на пуном поштовању Устава Србије и Резолуције 12 44 СБ УН и противимо се било каквом договору који би водио ка чланству Косова у УН. О свему може да се преговара, а пре свега о нормализацији живота на КиМ, али не и о територијалном интегритету и суверенитету Србије. Просто је невероватно да стање на КиМ још увек није тема ванредног заседања НС РС.

Инфо служба Двери, 12.12.2018.Двери: Тражимо ванредну седницу Народне скупштине о Кoсову и Метохији
О свему може да се преговара, а пре свега о нормализацији живота на КиМ, али не и о територијалном интегритету и суверенитету Србије. Просто је невероватно да стање на КиМ још увек није тема ванр…


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар