уторак, 11. децембар 2018.

САВЕЗ ЗА СРБИЈУ обећава победу; и ВУЧИЋ са женама!

САВЕЗ ЗА СРБИЈУ обећава победу; и ВУЧИЋ са женама!
У препуној сали Дома културе у Гучи одржана је завршна конвенција Савеза за Србију “Савез за Драгачево – Милан Радичевић”. На конвенцији су говорили кандидати за одборнике Савеза за Драгачево, као и лидери Савеза за Србију.
#савеззасрбију, #АлександарВуциц, #Центар
Предсеник Двери Бошко Обрадовић подсетио је све да се налазе у крају који је највише дао јунака у Великом рату.
“Ми смо овде дошли да покажемо да смо и ми као они слободни људи, и да баш као и они у Горачићкој буни не дамо општински печат и да Александар Вучић неће бити председник општине.” – рекао је Обрадовић.
Председник Здраве Србије Милан Стаматовић рекао је да Савез за Драчево има добре кандидате за одборнике и да је потребно само да се пренесе пелцер из Чајетине.
Кандидат за одборника Савеза за Драгачево Мирјана Стевановић упозорила је да власт није имала никаква разумевања за амандмане одборника опозиције у прошлом сазиву. Она је обећала да ће се повећати накнаде за децу и да ће свако друго дете из породице имати бесплатан вртић. “То нису бајке, већ оствариве ствари.” – казала је она.
Вучић: БЕСКРАЈНО ХВАЛО ЖЕНАМА ЗА ПОДРШКУ СНС-у
Јаке жене за јаку Србију - назив је скупа у организацији Српске напредне странке, у Београду, који је директорка Историјског музеја Србије Душица Бојић отворила оценом да то што шест од девет националних музеја воде жене, углавном страначки неопредељене, показује колики значај влада и председник Александар Вучић придају учешћу жена у јавном животу.
Председник Вучић поручио је да ће наставити да се бори за пристојну Србију у којој нико неће мислити да има право да жене назива погрдним именима, да их туче и омаловажžава, како то данас раде неки који себе називају иконама опозиције.
- И то је борба за пристојну Србију, а не за Србију у којој би стављали жене у тор, у којој би жене биле "фуксе" и у којој жене не би биле жене. Ми ћемо се борити против тих и таквих који се за такву Србију боре и побеђивати безброј пута - рекао је Вучић.
Председник је поручио да пристојна Србија никада неће дозволити да "такви дивљаци овом земљом управљају".
Вучић је захвалио женама у Србији које дају подршку СНС и истакао да је утврђено, на основу истраживања са бирачких места, да ниједна власт у региону и ниједна наша власт од 90 - тих година никада није имала толику процентулну подршку жена и да им је на томе бескрајно захвалан.
- Знајући колико је то важно и колико је рада и труда потребно да добијете поверење дама - истакао је Вучић додајући да жене нису површне, лаковерне, нити лакомислене и да их не интересује форма, већ суштина.
Каже да неки потцењују жене и заборављају да оне увек гласају за будућнност, рад, марљивост и посвећеност. свом снагом и срцем.
- Ти који су потцењивали даме правили су велику грешку - додао је он.

from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар