субота, 8. децембар 2018.

МАША И... ЛАЗА РИСТОВСКИ: Русија нам је највећи пријатељ, не треба нам НАТО „рај“

МАША И... ЛАЗА РИСТОВСКИ: Русија нам је највећи пријатељ, не треба нам НАТО „рај“
Глумац Лазар Ристовски открио је за Спутњик с којим од светских политичара би упоредио Краља Петра Првог, да ли се и данас ствари решавају „преко Албаније“, али и да ли након „Белог одела“ инспирацију налази у „жутим прслуцима“.
Емисију уређује и води Маша Радовић

Са Ристовским смо разговарали уочи премијере историјског спектакла „Краљ Петар Први“, па смо од познатог глумца покушали да сазнамо ко је од савезника из Првог светског рата, по његовом мишљењу, до данас остао искрен пријатељ наше земље и народа.

„То је сигурно Русија. Цар Николај је био искрени пријатељ Срба. Трагедија српска била би још већа сигурно да у оно време он није повукао одлучујуће потезе у моменту кад је српска војска почела да се повлачи преко планина и да страда ужасно дошавши на море, да није поставио ултиматум својим савезницима да српској војсци мора да се помогне, да мора да се доставља муниција још пре тога. Али и Французи су традиционални пријатељи Србије и били су савезници. То што се сад догодило на прослави у Паризу и то што ми нисмо добили место где треба да добијемо место, то стварно не служи на част овој новијој француској политици и влади“, закључио је Ристовски.

„Маша и...” је емисија портала Спутњик у којој новинарка Маша Радовић води кратке и занимљиве разговоре са познатим личностима из најразличитијих бранши – од уметника до политичара. Спутњик вам пружа могућност да упознате Машине госте у необавезној атмосфери и сазнате о њима понешто неочекивано... Нове епизоде можете гледати на Јутјубу сваке суботе у 19.30х.

У мору информација треба изабрати праву.

Желите први да сазнате вест, не сумњате у њену тачност и испратите најбитније догађаје у свету који утичу и на наше животе? Интересују вас мишљења најеминентнијих стручњака из широког спектра области и коментари на све горуће теме? Пронађите то на Спутњику.





from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар