петак, 21. децембар 2018.

У ЦЕНТАР Бошко Филиповић: Мрачне тајне Жељка Митровића!

У ЦЕНТАР Бошко Филиповић: Мрачне тајне Жељка Митровића!
Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју” био је Божидар Бошко Филиповић, приватни предузетник, бивши боксер и Србин који је пореклом из Црне Горе, а који и ако у Београду живи 42 године и има матични број државе Србије не може да добије држављанство Србије.
#БозидарБоскоФилиповиц, #центар, #ДејанПетар

Тема емисије је била корупција у граду Београду и како црногорски лоби влада Србијом. Цео интервју можете погледати овде - хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=УQБНб...

Бошко Филиповић је причао о томе како га је отац, прота Мишур Филиповић, учесник Мојковичке битке, добио као девето дето у 80. години, те пошто је брзо остао без родитеља, од десете године живео у Београду и то у четири државе (Југославија, СР Југославија, Србија и Црне Гора и Србија) - у прве три имао нормално држављанство поменутих земаља, а да сада, не може добити држављанство Србије, те због тога намерава да се из протеста спали.

- Ја се никад нећу одрећи свог црногорског порекла, али сам пре свега припадник узвишеног српског племена. Мени су и мајка и отац Србија, овде сам оформио породицу, добио децу, прву личну карту и овде сам регрутован за војску у ратовима 90-их.

Бошко је причао и о томе како је годинама као грађанин Београда све време добијао нормално пасоше са пребивалиштем у Београду, те да никад није имао ниједан црногорски докуменат, а да сад не може добити ни лично карту.

- А сада сам доживео, да када ме заустави полиција и пита ме ко сам ја, ја им кажм – ја сам Тарас – по имену пса којег сам нормално регистровао у Србији и који има српски пасош! И моја жена која је пореклом из Новске, некадашње Српске Крајине, као и моја деца имају држављанства Србије, а ја још немам.

Саговорник је после тога говорио како црногорски криминалци преко ноћи добијају српски пасош, како је садашња жена председника Србије, Александра Вучића, рођака Мила Ђукановиће, те да њена цела фамилија живи преко пута Ветеринарског факултета, те како припадници црногорског лобија, који су у Београду Срби, а у Подгорици Монтенегрини, владају Србијом и Црном Гором, док Александар Вучић, са платом од 100 хиљада динара мења сваки дан одела која коштају пар стотина евра.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.
#БозидарБоскоФилиповиц #центар #ДејанПетар





from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар