субота, 30. април 2016.

Патриотски блок КиМ: Напредњаци себи на једном изборном месту у Митровици приписали 200 гласова

Патриотски блок КиМ: Напредњаци себи на једном изборном месту у Митровици приписали 200 гласова
НА ДРУГОМ „ГЛАСАЛО“ НЕКОЛИКО СТОТИНА АЛБАНАЦА КОЈИ СЕ НИСУ
НИ ПОЈАВИЛИ НА ЊЕМУ
„Гласао“ је чак и отац кандидата за народног посланика Горана Богдановића који је погинуо пре шест година
На изборном месту број 6 у Косовској Митровици сви који су гласали потписани су једним те истим рукописом
Све ово говори да је Александар Вучић изборну крађу на Косову и Метохији дуго припремао. Зато на Косову и Метохији премијер није остварио „историјску“ победу него је одрадио историјску крађу
        КАО ШТО је Патриотска коалиција ДСС-Двери најављивала још током гласања, па и после гласања, да је Александар Вучић на изборима на Косову и Метохији одрадио велику изборну крађу, то се и потврдило.
        Увидом у изборни материјал, који су чланови Патриотске коалиције ДСС-Двери имали прилике да виде у просторијама РИК-а, констатована је широка и масовна крађа у организацији Српске напредне странке. Фактички нема гласачког места на Косову и Метохији где се није крало, свуда и много. Невероватан је број примера који то доказују.
        У Косовској Митровици на изборном месту број 3 СНС је себи дописала 200 гласова, на БМ број 5 - 70 гласова. У Лепосавићу такође. На сваком бирачком месту од 100 до 300 гласова. А тек у Косовском Поморављу...
        То је само један од начина крађе. Други је да су гласали сви, од мртвих душа до великог броја Албанаца. У Косовској Митровици је наводно гласала особа која има 104 године, а у Лепосавићу је чак „гласао“ и отац кандидата за народног посланика Горана Богдановића који је погинуо пре 6 година.
        У Косовској Митровици на изборном месту број 5 „гласало“ је неколико стотина Албанаца који се уопште нису појавили на гласању. На бирачком месту број 2 у општини Вучитрн по списку гласало је и десетак Срба из села Гојбуље који се налазе на привременом раду у Норвешкој. Свуда стоје њихови потписи. На изборном месту број 6 у Косовској Митровици сви који су гласали потписани су једним те истим рукописом. Гласао је чак и Бојанић Јован из Лепосавића који се за то време налазио у болници у Косовској Митровици.
        Како је председник Владе Александар Вучић изјавио, да ако се појави и један украдени глас у организацији Српске напредне странке, он ће да поднесе оставку, после овакве енормне крађе на Косову и Метохији ред је да председник своје обећање испуни.
        Услови за изборе су апсолутно били нерегуларни јер је чак и посматрач OSCE-а попио шамаре од чланова Српске напредне странке када је покушао да спречи изборну крађу. О томе би најбоље могао да посведочи Срђан Ђерић члан OSCE-а задужен за изборе у Косовској Митровици. Уопште, OSCE како смо и говорили није имао капацитета да организује поштене изборе него је својим индолентним понашањем постао саучесник у изборној крађи.
        Посебно је бизарно када је Патриотска коалиција ДСС-Двери због невероватне изборне крађе затражила од РИК-а понављање избора на Косову и Метохији њихов одговор је био да су своје приговоре морали да уложе у року од 24 часа од протеклих избора. Како да уложе, када је РИК забранио Патриотској коалицији ДСС-Двери да има посматраче на Косову и Метохији, како на бирачким местима, тако и приликом бројања гласова. Јединствен пример у свету да онај ко учествује на изборима нема право на своје контролоре.
        Све ово говори да је Александар Вучић изборну крађу на Косову и Метохији дуго припремао. Зато на Косову и Метохији премијер није остварио „историјску“ победу него је одрадио историјску крађу. Слоган Српске напредне странке, чији је плакат постављен широм Србије, на којем стоји да уједињени можемо све, сада слободно може да се преформулише да уједињени у крађи можемо све.
        Патриотска коалиција ДСС-Двери захтева од Републичке изборне коалиције да организује поновне изборе на Косову и Метохији и опере љагу са правног система државе Србије нанесену овом изборном крађом. Патриотска коалиција ДСС-Двери тражи да изборе, као што је то рађено до 2012. године организује РИК. На поштен и коректан начин, као што је то рађено од 1999. до 2012. године. Нажалост, као што знамо, премијер се Бриселским споразумом одрекао Косова и Метохије, па се и гласање на Косову и Метохији врши по принципу дијаспоре а бројање гласова се обавља у Врању и Рашкој да се не би угрозила државност Косова.
        Поновљеним и поштеним изборима Срби на Косову и Метохији казнили бисмо бриселску издају Александра Вучића.
        П.С.
        Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ је изјавио да амерички амбасадор Мајкл Скот хоће да уведе два скота у Скупштину Србије. Говорећи тим речником примереније звучи да два скота желе да избаце Патриотску коалицију ДСС-Двери из Скупштине Србије.
        Председник покрајинског одбора ДСС-а                           
        др Ненад Којић        
        Српски покрет Двери
        Горан Миленковић

Патриотски блок КиМ: Напредњаци себи на једном изборном месту у Митровици приписали 200 гласова | Факти
НА ДРУГОМ „ГЛАСАЛО“ НЕКОЛИКО СТОТИНА АЛБАНАЦА КОЈИ СЕ НИСУ. НИ ПОЈАВИЛИ НА ЊЕМУ. „Гласао“ је чак и отац кандидата за народног посланика Горана Богдановића који је погинуо пре шест година; На изборном месту број 6 у Косовској Митровици сви који су гласали потписани су једним те истим рукописом ...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар