петак, 29. април 2016.

Изборни Инжињеринг: Двери-ДСС испод цензуса

Изборни Инжињеринг: Двери-ДСС испод цензуса
Након вишедневног изборног инжињеринга, РИК оборио листу ДСС-Двери на 4,99, фали 1 глас за цензус
Након вишедневног изборног инжињеринга, и након што је РИК током вечери додатно анулирао резултате избора на четири бирачка места у Нишу и на једном у Звездари, док је „верификовао“ разне крађе и фалсификоване записнике у Прешеву, Тутину, Књажевцу, Бујановцу, и по затворима, коалиција ДСС-Двери је оборена на 4,99 %. Избори се понављају на 15 бирачких места.
РИК од понедељка није хтео да саопшти резултате избора, иако је за првих 12 сати обрађено 98% бирачког тела. Врх РИК-а је, заједно са Александром Вучићем, радио на томе како да обори коалицију ДСС-Двери, и то су учинили поништавањем гласања или понављањем избора на бирачким местима на којима је ова коалиција забележила одличан резултат, док су резултати где је коалиција прошла лоше верификовани без обзира на све крађе и неправилности.
На основу 99,82 одсто обрађених бирачких места на парламентарним изборима РИК је објавио да је коалиција око СНС-а освојила 48,24 одсто гласова, коалиција СПС-ЈС 10,96, СРС 8,11, ДС 6,03, Доста је било 6,03, каоалиција СДС-ЛДП-ЛСВ 5,02 и коалиција ДСС-Двери 4,99 одсто
СВМ је освојио 1,50 одсто гласова, листа Муамера Зукорлића 0,86 одсто, СДА Санџака 0,80 одсто, Руска странка 0,36 одсто, Партија за демократско деловање 0,43 одсто.
Према резултатима РИК-а, рачунајући све изборне крађе које су верификовали, укључујући и масовну крађу на Косову, листа ДСС-Двери освојила је 188.534 гласа, док је за ценус било потребно 188.535 гласова.
РИК је саопштио да је укупна излазност била 56,26 одсто. Обрађени су резултати са 99,82 одсто укупних бирачких места, на којима је гласало 99,45 одсто бирачког тела. 
Избори ће 4. маја бити поновљени на 15 бирачких места. 
РИК је незаконито радио, с обзиром да је себи дао право да преправља записнике бирачких одбора, по свом нахођењу, што цео изборни процес чини нерегуларним, изјавила је члан РИК-а из Српско-руског покрета.
Главни протагониста и покровитељ изборне крађе - председник РИК-а, и члан председништва СНС-а Дејан Ђурђевић
Главни протагониста и покровитељ изборне крађе - председник РИК-а, и члан председништва СНС-а Дејан Ђурђевић
„Напредњаци у РИК-у  механички дизали руке, а да нису ни имали материјал“
 Јуче сте одбили читав низ приговора за које је наводно прошао рок од 48 сати, који су морали да буду усвојени. Нико није добио материјал, људи су дизали руке а да нису ни знали за шта дижу руке.
. Незаконито је одлучивано, према томе ни ови резултати не могу да буду регуларни. Функција РИК-а је логичко-рачунска контрола. РИК нема право да преправља записнике бирачких одбора, изјавила је она.
(НСПМ)

Изборни Инжињеринг: Двери-ДСС испод цензуса


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар