среда, 27. април 2016.

АЛО: ДА ЛИ СУ АМЕРИКАНЦИ УМЕШАЛИ ПРСТЕ У ИЗБОРЕ ИЛИ АМБАСАДОР У СЕДИШТУ ДС

АЛО: ДА ЛИ СУ АМЕРИКАНЦИ УМЕШАЛИ ПРСТЕ У ИЗБОРЕ ИЛИ АМБАСАДОР У СЕДИШТУ ДС
уторак, 26 април 2016 17:06
Скот је у 23.30 напустио изборни штаб демократа, а пола сата раније, тачно у 22.58, информативна служба ДС-а саопштила је да ће у просторијама ДС на Теразијама бити одржан хитан састанак опозиције

Након што су се у глуво доба ноћи након избора састали и упали у просторије РИК-а, како би наводно пратили регуларност пребројавања гласова, представници листа Двери-ДСС, ДС, СДС-ЛДП-ЛСВ и покрета „Доста је било“ јуче су поново, упркост томе што су резултати објављени и што је утврђено да није било нерегуларности, имали састанак иза затворених врата! Након састанка су навели да је изборни процес обиловао нерегуларностима и да је због тога договорено формирање заједничког правног тима, који ће анализирати целокупни изборни материјал!
Међутим, како тврди одлично обавештен извор нашег листа, посреди свега овог што они говоре стоји нешто сасвим друго! Наиме, наш извор наводи да хронологија експресног формирања цензус коалиције у касним вечерњим часовима изазива озбиљне сумње да су Американци умешали своје прсте у целу ту причу.
— Формирање такозване цензус коалиције може се довести у директну везу са америчким амбасадором Кајлом Скотом, који је целе ноћи био у изборном штабу Демократске странке! Скот је у 23.30 напустио изборни штаб демократа, а пола сата раније, тачно у 22.58, информативна служба ДС-а саопштила је да ће у просторијама ДС на Теразијама бити одржан хитан састанак цензус коалиције како би се ујединили Бојан Пајтић, Бошко Обрадовић, Санда Рашковић Ивић, Чедомир Јовановић, Саша Радуловић и Борис Тадић. Лидери који до сада једни о другима уопште нису имали речи хвале. Сетите се само да је Радуловић до скоро тврдио да Пајтић омета његов излазак на изборе, док су Чеда и Радуловић водили рат о томе ко је Вучићев тројански коњ – открива наш извор.
Коментаришући уједињење и поступке такозване цензус коалиције Владимир Ђукановић, високи функционер СНС-а, истиче да га то уопште не изненађује, будући да је уверен да они имају заједнички јасан циљ, а то је срушити Вучића, као и да за то имају подршку.
— Скандалозно је што се овде говори о људима који, када се сви заједно скупе, имају 20 одсто подршке грађана. Они причају о некаквој изборној крађи, а подржава их све заједно 20 одсто грађана. О бестидности тих људи најбоље говори што им није страно то да се свако са сваким удружује само да би срушили Вучића. Они причају да ће бити покрадени, а разлика између њих и Вучића је драстична. Да имају бар 49 одсто, па да се плаше да ће бити покрадени... Њих уједињује једино жеља да сруше Вучића, а иза њих сигурно стоји неко ко је јак и коме би то одговарало – сматра наш саговорник.
ГЛИШИЋ И ПАРОВИЋ УПОЗОРАВАЛИ
Подсећања ради, и листа „У инат – сложно за Србију – Народни савез“ упозорила је пре само десет дана на креирање хаоса и оспоравање демократског легитимитета избора. Лидери ове листе Владан Глишић и Мирослав Паровић тврдили су да поједине опозиционе странке, па чак и неке државне институције, делују по директивама појединих амбасада и да је намера да се након избора направи хаос у Србији.
ЂУКАНОВИЋ ВЕЗА ПАЈТИЋА И САНДЕ
Као што је „Ало!“ већ писао подршка доктора Бошка Ђукановића коалицији ДСС-Двери јасно је показала да постоји веза између коалиције ДСС-Двери и ДС. - Јасно је као дан да постоји симбиоза у деловању Бојана Пајтића, Бошка Обрадовића и Санде Рашковић Ивић. Ђукановић је спона и показатељ да све њих није брига за било какву идеју, само је битно сменити Александра Вучића и наставити са пљачкањем Србије – закључио је тада Владимир Ђукановић из СНС-а.

Извор Ало, 26. април 2016.

АЛО: ДА ЛИ СУ АМЕРИКАНЦИ УМЕШАЛИ ПРСТЕ У ИЗБОРЕ ИЛИ АМБАСАДОР У СЕДИШТУ ДС


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар