петак, 29. април 2016.

Вучић обећао да ће на следећим изборима много боље плаћати гласове

Вучић обећао да ће на следећим изборима много боље плаћати гласове
Након сазнања да СНС није добила апсолутну већину у гласовима на изборима, Александар Вучић је синоћ у изјави за јавност саопштио да су се неке чудне ствари догађале у ноћи после избора и додао да очигледно није добро функционисао Тим за куповину гласова од сиромашних грађана (ТКГС).
Вишак изборних листића
За то је оптужио Бранка Дмитровића, шефа Тима за куповину гласова, јер је, како је напоменуо, договор био да се грађанима додељује 3000 динара (за хиљаду динара више него што је давао ДС на изборима 2012. године), а на крају се испоставило да већина оних који су поткупљени није добило нити 2000 динара. „Нема никакве сумње да Дмитровић сноси главну одговорност за овај фијаско и чињеницу да су многи који су добили заокружене листове са бројем 1. на крају изневерили странку и поништили листиће, заокруживши на тим листовима још неке странке”.
Вучић је надаље нагласио да има чврсте доказе за то што тврди, као и да је снимак из Врања аутентичан: „Мене не занима да ли је неко на локалу из странке ставио у свој џеп уместо да их је дао поштеним грађанима јер сам Дмитровићу дао овлашћења и одговорност за овај део стицања гласова на изборима. Због тога ће Дмитровић добити отказ, а на његово место ће бити постављен неко способнији и одговорнији и да ће на следећим изборима накнада за купљен глас износити најмање 4000 динара – две хиљаде при добијању заокруженог листа и још две хиљаде с враћеним празним листом, добијеним са бирачког места.“
Мањак печата на кутији
Вучић надаље у саопштењу наводи да је задовољан свим онима који су друге малверзације на изборима спроводили и да ће због тога бити награђени, нарочито активисти с Косова који су успели у томе да поједини грађани гласају и по десетак пута.
За С*ање ствари: Милан Зонић

Вучић обећао да ће на следећим изборима много боље плаћати гласове
Након сазнања да СНС није добила апсолутну већину у гласовима на изборима, Александар Вучић је синоћ у изјави за јавност саопштио да су се неке чудне ствари догађале у ноћи после избора и додао да …


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар