петак, 6. октобар 2017.

Бошко Обрадовић: СВИ НА ПРОТЕСТ ДА ВРАТИМО НАРОДУ ДРЖАВУ

Бошко Обрадовић: СВИ НА ПРОТЕСТ ДА ВРАТИМО НАРОДУ ДРЖАВУ
Позивам присталице Двери и све грађане Србије да сутра (субота, 7. октобар) у 14 часова својим присуством подржимо протест Војног и Полицијског синдиката Србије испред Председништва у Београду.

Овако заиста више не може. Степен криминала, корупције, бахатости и лоповлука актуелне власти је на максимуму. Грађани су понижени, социјално и правно обесправљени и сваким даном живе све теже и теже. Медијски мрак, укидање слободе говора у Народној скупштини и идиотизација путем ријалити програма не дозвољавају да истина допре у јавност.

Подржавам оправдане захтеве Војног и Полицијског синдиката Србије и придружујем се њиховом сутрашњем протесту испред седишта председника Србије Александра Вучића.

Дошло је време да се ствари назову правим именом, да се покрене бунт против власти и упре прстом у срце политичке мафије која влада нашом државом. Слободу и државу нам неће нико поклонити, морамо сами да је освојимо и вратимо народу.

Видимо се сутра у 14 часова испред Председништва.



Бошко Обрадовић, председник Двери

Бошко Обрадовић: СВИ НА ПРОТЕСТ ДА ВРАТИМО НАРОДУ ДРЖАВУ
Дошло је време да се ствари назову правим именом, да се покрене бунт против власти и упре прстом у срце политичке мафије која влада нашом државом. Слободу и државу нам неће нико поклонити, морамо с…


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар