четвртак, 5. октобар 2017.

Народни посланик Двери Срђан Ного искључен са седнице јер је поставио посланичко питање

Народни посланик Двери Срђан Ного искључен са седнице јер је поставио посланичко питање
За време постављања посланичких питања подпредседник Народне скупштине Верољуб Арсић прекинуо је народног посланика Срђана Ногу и одузео му реч. Повод за три опомене и искључење са седнице било је постављено питање о спрези врха државе и криминалних структура, као и најава протеста Војног и Полицијског синдиката Србије заказаног за суботу 7. октобар.

Ово је невиђени скандал да народни посланик опозиције буде искључен са седнице само зато што је поставио посланичко питање које не одговара актуелној власти. Седница је прекинута на сат времена, а народни посланик Срђан Ного стоји испред председавајућег верољуба Арсића и у рукама држи плакат који најављује протест Војног и Полицијског синдиката Србије под називом „Вратите нам државу“.

Овим поводом шеф Посланичке групе Двери, Бошко Обрадовић, затражио је нормализацију рада Народне скупштине, повлачење опомена које је од стране председавајућег добио Срђан Ного и да му се омогући да настави постављање посланичких питања у оквиру времена које му је преостало. Маја Гојковић је одлучила да ипак прекине седницу и тиме онемогући Срђана Нога да присуствује седницама у наредних 20 радних дана, уз нову казну умањења од 50% плате. Репресалије Вучићевог режима према Дверима се наставља, али нећемо одустати од даље борбе.


Срђан Ного позвао је надлежне органе да га приведу јер износи државне тајне и тврди да нико не сме да га приведе, јер су сви умешани у криминал власти.

"Ми смо спремни да држимо главу у торби и да ресетујемо систем! Овако више не може! Позивамо и вас новинаре да објавите ово што ја већ месецима износим о спрези криминала и врха државе. Тако ћемо се једино ослободити." - истакао је Ного.

Разлози су јасни: Власт не може да истрпи изношење њихових криминалних радњи и беду у коју су гурнули Србију. Други разлог је страх од народне буне и позива на протест Полицијског и Војног синдиката 7.октобра "Вратите нам државу" у 14 часова испред зграде Председништва у Београду.


Инфо служба Двери




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар