четвртак, 14. децембар 2017.

Диктатура у стечају

Диктатура у стечају
У понедељак, 11. децембра, аустријски дипломата Волфганг Петрич је саопштио, према вести РТС-а, да је “Вучић обећао признање Косова, што је велика победа Европске Уније“. Кога је то победила Унија он није рекао, а можемо претпоставити да је реч о нама, грађанима Србије.
На Светог Николу (19. децембра) српски председник поново ће се срести у Кремљу са првим човеком Руске Федерације. И њему ће, сигурно, обећати нешто велико, као што је и до сада чинио, а чим би полетео са Шерметјева, одмах би на обећано заборавио.
И док се око њега плете мрежа обавештајне заједнице Запада, он наставља да обећава. Сваком према очекивању, даје много више него што се од њега тражи. Није то његово, па да се замисли, да зажали. Узми аго, колико ти драго.
И Андреј Вучић је схватио у каквом се положају налази његов брат. Зато и преузима послове картела у своје руке. Он располаже са неколико хиљада српских пасоша, разних серијских бројева. Главни је у Ковници новца на Топчидеру. Његов велики пријатељ, министар здравља, такође је спреман да уђе у бизнис. Не доноси само трансплантација органа велику пару. Ту је и промена личног идентитета. Формиран је тим, па терористи могу лако да промене опис, распоред зуба, да добију српски пасош, уредно заведен, са подацима лица из Србије које не пролази кроз евиденцију, нити путује у иностранство.
И они који су под потерницом могу, ако дају стотину хиљада, да добију нови идентитет, да их ни рођена мајка не може познати, да се ослободе казни и да наставе живот неге где мирно могу да троше своје новце. Голгота Србије се наставља и у ове хладне дане.
Картел Вучића је међу најопаснијим мафијама у Европи. И док Србија тоне у амбис, Вучићи и кроз буџет Србије за 2018. године планирају нове пљачке, наводном изградњом клиничких центара. То ће спровести двојац Андреј-Лончар.
Ипак, док телали да признаје Космет, уз “горку чашу коју испија“, како овај шизофреник оправда све наше поразе и несреће у које нас увлачи, видљиво је да је његова диктатура у стечају. Он подсећа на заклану кокош којој су одсекли главу, а она још трчи двориштем. Они који с прстом на челу гледају стварност у Србији, схватају да је стечајни управник Вучићевом картелу и банди која је две деценије на власти, већ изабран, да се он “уводи у посед“.
На делу је разваљивање СНС-а. Оне који су одани Вучићу само због пара, треба опоменути да је последњи час за пут под ноге. Већина око Вучића су само “бизнисмени“, што би рекао Ал Капоне. Кад је Кум слабашан, одмах га напуштају, да потоне.Пуштају Вучића да се по цео дан кези преко те-ве екрана и на конференцијама за штампу. Овај смртно болестан човек је већ опкољен.
Самоодбрамбени инстикти пробудили су дупеувлакаче да се прену. Стотине функционера СНС-а који су у партију ушли вођени надом да се Србија подигне са земље, да се жутој мафији стане на реп, врати опљачкани новац и имовина, чекају тренутак када ће Вођи рећи збогом. На делу је преузимање дужности и институција од наследника.
Са оваквом посрнулом опозицијом, част малобројним посланицима који последњим атомима снаге покушавају да се одупру диктатури, није могуће оборити Вучића. Он је тај који броји гласове, чија Велика пропаганда лажи може да докаже да вода није мокра, која сваког из опозиције за трен ока претвори у убицу, злочинца, наркомафијаша.
Морамо се припремити на велике губитке у људству. Чекају нас тешки дани.
Немачка влада је најавила да ће у Крагујевцу подићи споменик војницима који су погинули у Србији. Верујем да ће ставити натпис на спомен плочи: „Овде почивају немачки војници који су дали своје животе док су немилосрдно убијали грађане на овој окупираној територији, али нажалост нису успели и да је очисте заувек“.
Они који су довели Вучића, лако га ће се отарасити. На истаи начин како је то учињено са Зијом Ул Хаком, или Норијегом, то је ствар укуса.
Међу свим животињама, само је човек окрутан, тврдио је писац Марк Твен. Живуљка, попут Вучића, потврђује истинитост његовог закључка. Да ли ће се стечај његове диктатуре обавити без, или са много проливене крви. Нека само оде.
Милован Бркић / Магазин Таблоид

Диктатура у стечају
У понедељак, 11. децембра, аустријски дипломата Волфганг Петрич је саопштио, према вести РТС-а, да је ''Вучић обећао признање Косова, што је велика победа


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар