четвртак, 14. децембар 2017.

Разоткривање! Привредна комора и „дијалог“ о КиМ

Разоткривање! Привредна комора и „дијалог“ о КиМ

Мезимица режима – Привредна комора Србије, коначно се и у потпуности разоткрила. Она је још једна испостава Српске напредне странке која служи строго страначким интересима.

Како другачије објаснити одлуку ове организације, званично организације свих привредних друштава у Србији, да узме учешћа у тзв. унутрашњем дијалогу о Косову и Метохији. Потпуно је нејасно зашто би се једна привредна организација бавила овим питањем, јер питање статуса АП Косово и Метохија није економско питање. Напротив, читава територија Косова и Метохије пуна је српских производа. Чини се да је власт овај скуп организовала само ради давања додатног легитимитета Вучићевом пројекту под називом „Унутрашњи дијалог о КиМ“. Са друге стране, зашто чланови Привредне коморе нису питани да ли желе да узму учешће у једном оваквом дијалогу? Помпезно је најављен скуп на сајту ПКС са, како кажу, чак 100 пријављених привредника . У Србији, која броја више од 100.000 привредних друштва, промил привредника је узео учешће у тзв. унутрашњем дијалогу!

Над дебаклом који је доживео овај скуп и воћство ПКС не треба сеирити, већ би их требало позвати на одговорност за све негативно што чине српској привреди. Противуставне чланарине, аматерски систем наплате истих, промовисање Вучића и СНС-а, рад на пројектима као што су „Путеви Јосипа Броза“, затим форсирање Драгиње Ђурић, која се налази у неколико тела ПКС и њене Банке Интеза кроз промовисање кредита ове банке и формирање заједничких платних картица ПКС и Интезе, упућују на један закључак – Привредна комора Србије је један од највећих симбола осионости и бахатости режима СНС-а и Александра Вучића. Приликом пада са власти ових ултраопортуниста мора да одговара и воћство ПКС за све лоше што су учинили и што чине грцајућој привреди Србије.

Разоткривање! Привредна комора и „дијалог“ о КиМ
четвртак, децембар 14th, 2017 у 8:59PM. Мезимица режима – Привредна комора Србије, коначно се и у потпуности разоткрила. Она је још једна испостава Српске напредне странке која служи строго страначким интересима. Како другачије објаснити одлуку ове организације, званично ...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар