среда, 6. децембар 2017.

Тајна коју морате знати: Не могу више ћутати, они ће уништити човечанство

Тајна коју морате знати: Не могу више ћутати, они ће уништити човечанство
Многи људи данас још увек нису свесни опасности којој су изложени јер ђаво прети преко своје властите војске поданика, коју чини само неколико дијаболичних породица, и кроји свет према својој вољи.
Оно што људи не знају, што је у потпуности скривено је чињеница да ђаво највише од свега мрзи човека и његово рађање, јер рађање човека, Божјег бића је најсветији дар од Бога. Овај иступ лекара који више није могао да ћути доказује управо ту ђаволску превару, коју је врло важно раскринкати сада и одмах јер времена понестаје. Милиони људи ухваћени су у мрежу лажи потпуно несвесни да је све што виде осмишљено у умовима духовно болесних људи у потпуности преданих злу.
Једног дана давне 1969. године скупила се мала али изузетно јака елита на предавању др. Ричарда Деја. Предавање је било затворене врсте и његов садржај по наредби никада није смео испливати у јавност. Али, појавом интернета ретко што може бити скривено, па садржај овог састанка кружи интернетом под насловом “Тхе Неw Wорлд Ордер оф тхе Барбарианс” (Ново доба барбара).

„Врата Пакла“ – Туркменистан
Наиме, др Ричард Деј је био угледни педијатар и стручњак за вештачку оплодњу, али и све до 1968. био је директор организације “Планнед Парентхоод”, раније познате као “Америцан Биртх Цонтролл (Америчка контрола рађања)”, организације за “планирање породице” коју финансира фондација Рокфелер породице, породице која својим финансијама потпомогне убијање више од милион нерођене деце годишње кроз ове клинике, и која има широку подршку УН-а у смислу подршке абортуса, вештачке оплодње и стерилизације становништва широм света, путем вакцина.
Један инсајдер с тог предавања, др Лоренс Данеган, тек је након двадесетак година смогао храбрости да објави делове реферата др Ричарда Деја. Каже да је учинио то зато што је тек тада, након 20 година схватио у потпуности речи др Деја, видевши како се све то остварује свуда око нас.
“Др Деј, све нас је окупио, како је рекао, да нас обавести о великим променама које ће нас задесити у следећих 30 година”, започео је др Данеган и наставио: ”Не, не мислим на комунизам”, рекао је, ” Мислим на нешто веће и стравичније од комунизма!” Др. Деј је наставио причу о новом друштву које нема корена, односно ослонца ни у чему, али које ће све промене пасивно и малим корацима применити на друштво. Др. Деј је на предавању понављао како су људи превише наивни и како никада не постављају права питања. То „превише наивни“ често је заменио и речју преглупи, јер постоје двоструке намере: “Једна намера је она која је људима прихватљива, а друга је она права намера која ће нам помоћи да се нови систем у потпуности постави и уздигне.”
А то је систем апсолутне контроле човечанства! Оно што елиту највише забрињава је сексуални нагон и с тим повезано размножавање, односно рађање. Како не постоје ваљани начини да се тај нагон искорени, смислили су паклени план: “Апсолутна сексуализација, од вртића па све до старачког дома. Секс треба бити нешто као спорт, свугде и стално, лако доступан, хибридан, али увек уз помисао на заштиту.

ДНК часовник: Постоји ли заиста механизам који одбројава колико нам је живота остало?
Заштита, заштита, кондоми, пилула за дан послије – све је дозвољено уз лако доступну заштиту. У психу још малог детета треба усадити; секс и заштита, као нпр. сести у ауто и везати појас. Секс без деце треба постати опсесија. За оне који желе децу постојаће лабораторије који ће стварати савршену децу. У сврху ширења заштите појавиће се и неке чудне, неизлечиве болести које ће ширити страх од незаштићеног секса – рекао је др Деј.
Касније, кад се појавила СИДА и друге болести, синуло је др Данегану. У сврху сексуализације становништва, појавиће се слобода за све настраности: “Сви ће имати јавно право на “љубав”: хомосексуалци, педофили, некрофили, зоофили, умно хендикепирани, деца, сви.
У сврху спречавања размножавања предузимаће се свеобухватни програми у циљу уништења породице. Жене ће радити прековремено као и мушкарци, пуно ће путовати пословно, изостајаће из куће, целодневни вртићи с изрежираним програмом биће свима доступни, плате ће бити све мање, несигурност све већа, све више ће се рађати болесна деца, људе ће захватити страх од рађања.

Мистерија 24 црних масивних кутија откривених у близини египатских пирамида у Гизи
Ко би желео да има децу у таквим условима? Редукција становништва ће се спроводити кроз ове мере, заштиту, абортусе, пилуле за дан послије, подржавање хомосексуалности и избијање у век нових полних болести. Али томе није крај – “Неки људи предуго живе или немају довољно квалитетан живот”. Уз помоћ “смртоносне пилуле”, и адекватног болничког система тај проблем ће бити решив. ” Свако има право на одређени век” – рекао је др Деј – “Али, неки људи живе предуго и нису више ником од користи. Постају само оптерећење за младе људе. Присилићемо их да се брину о својим родитељима али, тако да им скрате живот. Опуштено, весело, за захвалношћу што су добро обавили свој задатак, једноставно ће организовати опроштајну забаву сви заједно и пружиће им “задњу пилулу”. „Еутаназија ће бити свакодневна ствар као секс или доручак.“
“Лек за рак ми већ одавно имамо” – наставио је др Деј – али све је то добро скривено у нашим институтима (Мисли на Рокфелерове институте). Замислите како би планета била пренасељена да то свима откријемо. Рак је изврсна ствар. Успорава пренасељеност!”
Др Деј још је рекао како елита има савршен план истребљења човечанства и како је главни циљ; уздизање новог света у којем ће елита владати, а оно мало људи што преживи биће њихови робови.
“То је судбина коју елита планира да спроведе” рекао је др Данеген које појаснио да је изузетно важно да ове информације доспеју до што већег броја људи јер, у супротном, елита ће без пуно опирања успети да оствари оно што је наумила.
Дневно.хр

Тајна коју морате знати: Не могу више ћутати, они ће уништити човечанство
Многи људи данас још увек нису свесни опасности којој су изложени јер ђаво прети преко своје властите војске поданика, коју чини само неколико дијаболичних


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар