среда, 4. октобар 2017.

Подсећамо: М. Зарковић: О највећој корупцији – издаји Србије, нико не говори. (ВИДЕО)

Подсећамо: М. Зарковић: О највећој корупцији – издаји Србије, нико не говори. (ВИДЕО)
Интервју са Миодрагом Зарковићем, новинаром из Београда, представља освежење и подстрек за све оне који су се „помирили“ са тим да су баш сви медијски радници у Србији цензурисани. То ипак није тако и баш због тога препоручујемо да пажљиво погледате интервју.

Припремио: Иван Максимовић; 09.03.2014.

*

За портал Новинар.Де разговарали смо са Зарковићем о тренутној политичкој ситуацији анализирајући дубину стања у коме се Србија налази. Више су него потребне промене и око тога се у Србији сви слажу, додуше осим неколицине људи из власти, али какве промене и коју цену морамо бити спремни да платимо?

Предизборна кампања коју воде учесници трке за парче власти у раздробљеној Србијици, по Зарковићу, “није довољно агресивна”. Он се ограђује од осуда на позивање на насиље и додаје да би требала да буде агресивнија од ове сада у којој по томе предњаче људи око Александра Вучића. На њихову кукњаву о угрожености и нападима Зарковић узвраћа понудом на сарадњу сваком тајкуну који то ради или намерава да започне медијску борбу против режима у Србији. Он је сигуран да до тога неће доћи јер се „нико не супротставља Вучићевој самовласти онолико колико би требало“ и баш то представља најтрагичнији моменат у садашњој Србији, каже Зарковић. А тајкуни су ионако у спрези са властима, како претходним тако и овим сада.

Србија је у власти странаца и то не било којих већ управо оних који су починили најстрашније злочине над нашом државом и народом, каже Зарковић. „Ја нисам гласао за Јелка Кацина, нити сам то могао. Не знам због чега, мојом државом, руководе људи који њему полажу рачуне“ пита се Зарковић. Он подсећа да је управо Јелко Кацин активно учествовао, пружао технолошку подршку и учествовао у нападима на наше војнике.


Шта је друго ако не корупција када Александар Вулин у једном наврату, на државној телевизији, јавно поднесе оставку и плачљивим гласом затражи опроштај од српског народа због такозваног „Бриселског споразума“ а онда се врати на посао па још за то и буде награђен – пита се овај београдски новинар.

Енергично и духовито Зарковић се дотиче најважнијих тема за српски народ и јасно изражава спремност да учествује у свим потребним акцијама које би довеле до истинских промена у Србији што би значило скидање јарма страних интереса са леђа српског народа, враћање сопственим коренима, вредностима, капацитетима и моралу. „Па чак и по цену украјинског рецепта“.

Стални дописник портала НовинарДе
Иван Максимовић, Косовска Митровица, Србија.






from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар