среда, 4. октобар 2017.

ПОДСЕЋАМО: М. Јакшић: Шиптарски избори су политичко самоубиство и нови егзодус Срба (видео)

ПОДСЕЋАМО: М. Јакшић: Шиптарски избори су политичко самоубиство и нови егзодус Срба (видео)
„Срби својим изласком на те изборе треба да `оперу` једну страшну националну издају која се десила пре пар месеци“ каже наш саговорник и објашњава да „ако Срби не изађу на ове изборе онда су они (Дачић, Вучић, Николић) издајници, ако Срби изађу онда су ови били у праву и онда, забога, неће бити издајници“.


Објашњавајући како је ова предизборна „ујдурма“ прљава и мутна Јакшић наводи одређене изврнуте представе стварног стања и упоређује правдање премијера Дачића да он у Бриселу води „статусно неутралне“ преговоре истим „као када би ми сада рекли да је Кетрин Милтон, енглеска принцеза која је родила сина Џорџа једноставно – невина“. Агресивно навођење Срба да изађу на шиптарске изборе, од стране српских представника власти, чини да се „Срби додатно исељавају јер се прети укидањем плата. Као да те плате дају из њиховог џепа а не зато што је то уставна обавеза државе. Додуше, како су почели да се понашају, и онај минималац који људи примају задњих четрнаест година, укинут је. А то је све наговештај онога што нас чека ако изађемо на ове изборе“ каже Јакшић.

Албанци немају никакве обавезе, ни међународне ни било које друге, да се држе бриселског споразума „ето, причали су како ће бити постављен нови регионални командант полиције који ће омогућити да Срби безбедно живе а ми смо пре два сата имали покушај киднаповања у Сувом Долу“ каже др Јакшић и додаје да је „поента ствари та да у Београду имамо власт по мери Запада која је марионетска и обавезала се на стварање независног Косова“.

„Николић и Вучић су се обавезали Западу доласком на власт а Ивица Дачић је уцењен својим криминалним активностима и повезаношћу са нарко-кланом Дарка Шарића као и многобројним другим аферама“ тврди наш саговорник и то поткрепљује чињеницом да ти људи стављају свој потпис на све што им Запад каже. „Није истина да ће нам бити боље. Ми, на северу Косова, данас имамо слободу. За ту слободу смо се ненаоружани борили и изборили се. Слобода нема своју цену. Неизлазак Срба на те локалне шиптарске изборе значио би да смо сачували слободу а излазак Срба, пре свега на северу Косова, значио би да смо се те слободе одрекли и да одлазимо у таму и ропство“ категоричан је Јакшић.

Он подсећа да се старији сећају одлично шиптарске благодати намењене Србима када се због тога са Косова и Метохије, до 1989. године, одселило преко 300 хиљада Срба.

Имајући у виду геополитичке прилике у свету “верујем да, ако Срби са севера не изађу на изборе, “вирус” слободе захватиће и остале делове Косова и Метохије, од Поморавља, преко Метохије до Грачанице” напомиње Марко Јакшић.

Припремио:
Иван Максимовић,
Косовска Митровица, СРБИЈА




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар