петак, 1. децембар 2017.

Ко је директорка Канцеларије за људска и мањинска права, и чиме се бави

Ко је директорка Канцеларије за људска и мањинска права, и чиме се бави
На дан кад је председник Албаније, Илир Мета, ушао на територију Србије, како би по сопственој жељи да проведе Дан албанске заставе у сред Србије, у Медвеђи, на свим режимским ТВ каналима појавила се директорка Канцеларије за људска и мањинска права, Сузана Пауновић, да за рачун Александра Вучића објасни како је „…господин Мета нормално добио дозволу“ за дрскост коју ниједна суверена држава на свету себи не би дозволила.
Тајни рецепт за шиптарску војску: Измишљају мањину да добију већину
Да ли је стварно Илир Мета дошао због 500 локалних Албанаца који уживају сва људска и мањинска права у Србији, по европским стандардима (и више од тога) или да покаже овим гестом како је све албанско, од Драча до Ниша (како је и замишљено Вучићевим великоалбанским пројектом који подразумева и ауто пут на овој релацији о трошку грађана Србије)? Нема дилеме, реч је о дрској провокацији коју је Вучић лично одобрио.
Ко је Сузана Пауновић, одабрана да пред српском јавношћу благосиља ову свињарију?
У јавној доступној биографији ове жене, пише да је по образовању доктор правних наука. А, са јавно доступних фотографија, види се да се облачи крајње неукусно, да користи упадљиво јарке боје и да воли да позира пред камерама. Ономе ко познаје стање на Правном факултету у Београду, сигурно ће му свашта пасти на памет, а пре свега, шта све амбициозне особе женског пола могу да ураде са својом каријером, уколико у тој установи одраде све што се од њих захтева. Ова рођена Ужичанка, сигурно је током студирања била „на висини задатка“. Зато је овако високо и догурала. Почела је преко странке Расима Љајића, коме није страно да „приводи“ податне „ханумице“, па их после шаље Вучићу у службу.
Јавност је упамтила кад је почела да ради у министарству рада и социјалне политике, где је руководила организационим јединицама које обављају послове у области породично-правне заштите (усвојење, хранитељство), као и социјалне заштите. Управо у то време, дошло је до бруталних примера одузимања деце од родитеља, и то у случајевима који су били такви, да су родитељи по свим мерилима способни за своју улогу, али су били сиромашни и требала им је финансијска помоћ, а не одузимање деце коју не могу да издржавају.
Уместо да због таквих ствари буде моментално смењена, Удружење стручних радника социјалне заштите Србије доделило јој је Републичку награду за допринос социјалној заштити Србије! Онда је још жешће наставила да помаже идеју „хранитељства“, уместо да се позабави идејом заштите права родитеља и учини све како би деца расла у сопственом дому, поред својих очева и мајки.
Алармантно припремање за нову врсту која ће глумити људе
Сузана Пауновић била је уплетена и у развод Синише Малог и Марије Мали, где је стала на страну Вучићевог градоначелника, а то је одмах „препоручило“ да буде изабрана за директорку Канцеларије за људска и мањинска права, на којој функцији се и данас налази.
Једно је неизбежно: ова жена ће трајати на државним пословима тачно толико док траје овај режим. Наравно, уколико њен партијски шеф Расим Љајић опет не упадне у неку благородну коалицију и пошаље је на „додатно усавршавање“ код нових вођа.
Људска права су универзална, кажу. Али Сузану интересују само мањинска. Скупља су. Њихова заштита и распродаја је на већој цени.
Таблоид

Ко је директорка Канцеларије за људска и мањинска права, и чиме се бави
На дан кад је председник Албаније, Илир Мета, ушао на територију Србије, како би по сопственој жељи да проведе Дан албанске заставе у сред Србије, у Медвеђ


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар