петак, 1. децембар 2017.

Клима главом, промовише педофилију, хвали НАТО – е, моја Мариника…

Клима главом, промовише педофилију, хвали НАТО – е, моја Мариника…
Маринка Тепић
То чиме је Мариника задојена од малена, њена је лична ствар – непристојно је, а ми националисти смо вазда били пристојни људи, вирити у туђи медицински картон и чепркати по дијагнозама, па макар оне биле рецимо, тешко излечиве, као антисрбизам, или готово неизлечиве као радикални комунизам.
То где и пред ким Мариника доји своју децу, њена је ствар – дао јој Господ дојке, неки тврде и лепо их обликовао (не улазим), па вала може да их показује када и где хоће, макар то било и пред гомилом председника општина. Али, чиме Мариника хоће да доји, па и задоји децу Србије – е, то је већ наша ствар.
А, они који су имали увид у уџбенике из „сексуалног образовања“ које је покушала да подметне српској и другој деци широм Војводине, могли су видети да је прогресивна, да не кажемо јевропска Мариника, свим силама лобирала да се за катедром промовише педерастија, ваљда да удовољи шефу у покрајинској влади, Др Бојану Пајтићу, али и педофилија, претпостављамо чисто да не би био увређен ни њен тадашњи партијски шеф, Ненад Чанак.
У педагошкој пируети, ова пропала балерина, између осталог је поручивала – „људи могу имати више од једне везе истовремено“, „хомосексуалност је романтична и позитивна варијација људске сексуалности“ и „не постоји граница када се најраније може имати секс, постоје различите норме, у Холандији је рецимо то 12 година“. Може вам, поготово на око, бити симпатична суперморална Мариника, али не верујем да би вас одушевило да вам се клинка врати кући и објасни како јој се свиђа не једна, него две другарице и да је сасвим у реду да се оне „играју“, јер ако могу Холанђанке, што оне не би могле?
Иако Мариника воли да се представља неко ко мисли, па још то чини и својом главом, нисмо у потпуности сигурна да је лично аутор ових памфлета и њихове промоције, као што се то у јавности представља. У тој оправданој сумњи, истина, помогле су нам и неке њене изјаве – тако је у интервјуу за један недељник, на питање шта мисли о пацкама и препорукама европских лидера, поручила: „Слушала сам оцене министра културе који каже: “Ја се не слажем…”. Ми нисмо ту да се слажемо или не него да примимо к знању” и потврдила у којој је дисцплини најбоља: климање главом, дабоме.
Климачица из Панчева, успела је у међувремену да прими још неке ствари к знању: тако је за “Пешчаник” оштро критиковала чињеницу да се сви нормални грађани земље, са жаљењем окупљају и обележавају почетак ужасне НАТО агресије 24. марта. Тада је рекла:
– Дакле, тај 24. март постао је тачка окупљања, тачка консензуса око које су сагласни и леви и десни, и националисти и они који су формално грађански оријентисани: то је била агресија и тачка. Да, али шта је тој агресији, том НАТО бомбардовању претходило? Ово се питање једноставно не поставља. Људи се упорно баве последицама, нико не помиње узрок – “ми смо криви”, а “они су милосрдни”, поручује Мариника. Срби немају права на жртве.
То је, међутим, није спречило да још 2005. , прва, пре Чеде, оде у Поточаре, пусти сузу и истовремено промаши да сврати, рецимо до Братунца, Кравица или других места где су Насерове легије клале недужну српску нејач. Вероватно би мајкама страдале деце рекла: “Да, страдала су вам деца, али ви се упорно бавите последицама, нико не помиње узрок”.
Око Маринике се, дакле, све зна – не воли Србе, али воли педерастију; нема своје мишљење, али одлично усваја туђе; не поштује праве, али клечи пред измишљеним жртвама; И коначно, сметају јој они који бране српско Косово, али јој не сметају они који тамо пале, убијају, силују и ваде органе.
Таква је наша Мариника. Остаје једина дилема којој странци припада, имајући у виду њену месечарску потребу да у једном дресу легне, а у другом се пробуди. Премда, можда и одговор на ту припадност треба тражити у њеном приручнику, да опет цитирамо: “Људи могу имати више од једне везе истовремено”.
За разлику од већине оних у националистичким круговима, може се рећи да сам изразити заступник женских права, па да у неким сегментима чак одлутам и у феминизам. И ретко доносим суд који је супротан мојим ставовима. А, онда опет, ретко се наилази на некога као што је Маринику.
Баш зато, за добро друштва, тешког срца морам констатовати, једини простор за пируете које би ова пропала балерина могла имати јесте између шпорета и кухињског стола .Све остало је превише и опасно за друштво. И здрав разум. Показало се. Пардон, показала је. Не једном.


Томо Ловрековић

Клима главом, промовише педофилију, хвали НАТО – е, моја Мариника… - Центар академске речи, Шабац
Маринка Тепић То чиме је Мариника задојена од малена, њена је лична ствар – непристојно је, а ми националисти смо вазда били пристојни људи, вирити у туђи медицински картон и чепркати по дијагнозама, па макар оне биле рецимо, тешко излечиве, као антисрбизам, или готово неизлечиве као радикални комунизам. То где и пред ким Мариника …


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар