среда, 30. децембар 2015.

Њуз.нет: Због великог посла Вучић два дана раније дочекао Нову 2016.

Њуз.нет: Због великог посла Вучић два дана раније дочекао Нову 2016.
среда, 30. децембар 2015.
 БЕОГРАД, 30. децембар 2015, (Њуз) – Премијер Србије Александар Вучић, у ноћи између 29. и 30. децембра, први је, пре свих грађана, ушао у нову, 2016. годину, саопштено је из премијеровог кабинета.
Према Вучићевим речима, он није имао времена да, попут обичних грађана, чека још два дана до регуларног дочека јер има много посла из наредне године који чекају да буду урађени.
– Нисам могао да чекам 1. јануар, јер ми се жури. То што сам Нову годину дочекао на радном месту, два дана пре других, говори да сам већ преузео многе обавезе које ће други министри и државни службеници преузимати тек за пар дана. За мене је данас 1. јануар и ја сам већ почео да остварујем новогодишњу резолуцију, а то је бољитак за све грађане – објаснио је своју одлуку председник српске владе.
Вучић је открио да ће, ранијим уласком у нову годину, све послове моћи да обави пре предвиђеног рока.
– Комплетно завршен Коридор 10, као и нову деоницу Коридора 11, отворићу два дана пре рока. Исто ће бити и са кулама у Београду на води, као и са брзим пругама којима ће возови ићи 180 км/х. Мене већ полако притиска 2016. година и верујте ми на реч, није нимало лака – објаснио је српски премијер и најавио како ће се потрудити да у 2017. годину уђе и раније него што је то учинио сада.
Како незванично сазнајемо, Вучић је наредио свим министрима да 5. јануара рано ујутру буду у згради владе јер ће он бити положајник пошто тај дан слави Божић.
Мирослав Вујовић
(Њуз.нет)

Њуз.нет: Њуз.нет: Због великог посла Вучић два дана раније дочекао Нову 2016.
БЕОГРАД, 30. децембар 2015, (Њуз) – Премијер Србије Александар Вучић, у ноћи између 29. и 30. децембра, први је, пре свих грађана, ушао у нову, 2016. годину, саопштено је из премијеровог кабинета. Према Вучићевим речима, он


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар