среда, 30. децембар 2015.

ИМА ЛИ КРАЈА ЛУДИЛУ – НИСУ ПИТАЛИ РОДИТЕЉЕ: У Крагујевцу основци одговарали на питања о оралном и аналном...

ИМА ЛИ КРАЈА ЛУДИЛУ – НИСУ ПИТАЛИ РОДИТЕЉЕ: У Крагујевцу основци одговарали на питања о оралном и аналном сексу, и порнографији!
ФБР КОМЕНТАР: ИМАЈУ ЛИ ТИ ПЕДАГОЗИ МАЛО МОЗГА ШТО СУ „ОВО“ ДОЗВОЛИЛИ БЕЗ ДОЗВОЛЕ РОДИТЕЉА, У ПРАВОСЛАВНОЈ СРБИЈИ У ВРЕМЕ НАЈВЕЋЕГ ЧАСНОГ БОЖИЋНОГ ПОСТА!!!
Ђаци који иду у седми и осми разред ОШ „Мома Станојловић“ у Крагујевцу прошле недеље су на часовима одговарали на питања о оралном и аналном сексу, као и о порнографији. Шокирани родитељи кажу да су њихова деца чак одговарала на питања да ли кондом треба да се користи ако партнера „стеже“?
У упитнику који је ђацима дао ЈАЗАС, а за који родитељи нису дали никакву дозволу, нити о њему били обавештени, ђаци су одговарали и на следећа питања: „У реду је да се гледају порно филмови?“, „Срамота је бити девица у средњој школи?“, „Када девојка каже не, то заправо значи да?“, „У реду је да дечко не користи кондом уколико га стеже?“, „При оралном сексу се не мора користити кондом?“, „Анални секс практикују само проститутке?“,“Да ли си имао више од једног сексуалног партнера у периоду од шест месеци?“
Ђаци су на ова питања имали понуђене одговоре „да“ или „не“.
У упитнику, који има и посебан део само за девојчице, јасно се наводи и то да „сексуални однос подразумева орални, вагинални и анални однос између две особе истог или супротног пола.“
Мајка дечака који иде у седми разред ове школе каже да је била „шокирана када јој је син рекао шта је попуњавао, и каква је питања имао испред себе“.
– Најгоре ми је било када ме је питао да ли је нормално да има секс са другаром, пошто су истог пола… Немам ништа против ЛГБТ популације, али ми се чини да су питања непримерена за тај узраст. Ипак, то су деца, сексуално образовање је потребно, али овако су она угрожена. Нико није обратио пажњу на децу, како ће она то да разумеју – каже Д.А., мајка ученика који има непуних 14 година.
Горан Јоксимовић, руководилац Школске управе, каже да је од једног родитеља чуо да су деца добила упитнике са питањима, међу којима су и она која су непримерена за тај узраст.
– Сазнали смо да је ЈАЗАС од осам школа тражио одобрење за то истраживање, али је једино ОШ „Мома Станојловић“ одобрила анкету. И то без сагласности родитеља, школског одбора су деца седмог и осмог разреда то попуњавала. Директорка школе Весна Крстић Димитријевић, није испоштовала процедуру. Без сагласности родитеља то није смело да се ради – каже Јоксимовић.
Он је додао да је руководство школске управе обавило разговор са директорком након инцидента.
– Рекла је да се извињава ако је некога узнемирила, али је цео случај пријављен просветној инспекцији – каже Јоксимовић.
 
Аутор: Н. Радишић

ИМА ЛИ КРАЈА ЛУДИЛУ - НИСУ ПИТАЛИ РОДИТЕЉЕ: У Крагујевцу основци одговарали на питања о оралном и аналном сексу, и порнографији!
ФБР КОМЕНТАР: ИМАЈУ ЛИ ТИ ПЕДАГОЗИ МАЛО МОЗГА ШТО СУ "ОВО" ДОЗВОЛИЛИ БЕЗ ДОЗВОЛЕ РОДИТЕЉА, У ПРАВОСЛАВНОЈ СРБИЈИ У ВРЕМЕ НАЈВЕЋЕГ ЧАСНОГ БОЖИЋНОГ ПОСТА!!! Ђаци који иду у седми и осми разред ОШ „Мо...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар