среда, 30. децембар 2015.

Њуз.нет: Небојша Стефановић - До Нове године хапшење свих који нису гласали за СНС

Њуз.нет: Небојша Стефановић - До Нове године хапшење свих који нису гласали за СНС
  БЕОГРАД, (Њуз) – До Нове године у неколико опсежних акција биће ухапшени сви за које буде утврђено да нису гласали за Српску напредну странку, саопштио је министар полиције Небојша Стефановић.
Према речима министра Стефановића, хапшења ће се, ако буде потребно, бити настављена све до Српске Нове године.
– Показаћемо да су пред законом сви који нису гласали за СНС потпуно исти, нико неће бити поштеђен. Ово је само почетак борбе против негласања за Српску напредну странку, а циљ је да се та језива појава потпуно искорени – навео је Стефановић.
Како је министар оценио, хапшења и процесуирања оних који не гласају за СНС или не гласају уопште биће обављена на најозбиљнији могући начин.
– За сваки случај посебно прибављамо доказе и тек када утврдимо да неко заиста није склон СНС-у, ми крећемо у поступање. Током испитивања ће бити утврђено да ли неко, ма колико то невероватно звучало, заиста не воли СНС или једноставно није заинтересован за политику. Ово друго ће највероватније бити сматрано за олакшавајућу околност – објаснио је министар.
Стефановић је такође рекао да ће од ове широке борбе цело друшво имати користи јер “што борба против кочничара реформи буде успешнија, то ће реформе бити брже и квалитетније”.
Ненад Милосављевић
(Њуз.нет)

Њуз.нет: Њуз.нет: Небојша Стефановић - До Нове године хапшење свих који нису гласали за СНС
БЕОГРАД, (Њуз) – До Нове године у неколико опсежних акција биће ухапшени сви за које буде утврђено да нису гласали за Српску напредну странку, саопштио је министар полиције Небојша Стефановић. Према речима министра


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар