среда, 30. децембар 2015.

Михаило Меденица: Стефановић Небојша- истргнут из контекста и пиџамице

Михаило Меденица: Стефановић Небојша- истргнут из контекста и пиџамице
  Деманти министра Стефановића да је у „Чирлиици“ покушао да аболира Кристијана Голубовића.
„Моје речи су истргнуте из контекста, и сам сам истргнут из креветића да гостујем у тој емисији мада пишем латиницом, осим у оним деловима доктората које сам преписивао на глагољици и понешто на старословенском, али хоћу да напоменем како сам у пиџамици изведен из стана и доведен у студио где ме је онај Миломир Марић истргао из контекста и замало наговорио да уђем у „Парове“, што бих и пристао мислећи да је премијер већ тамо, али да делим кревет с неким Змајем од Шипова и будем пар с њим- не долази у обзир!
Ја, доктор, изабрани лекар малтене, у ријалитију који није влада- ма, ‘ајте, молим вас!
Што се господина Голубовића тиче, ја сам само рекао да он није баш, баш, баш криминалац,Кристијан_01 него онако, крупан дечко, истетовиран, па сви имају предрасуду, као да је грех имати „дуге ноге за играње, витко тело за гледање“, што би госпођа Лепа Брена рекла?!
Добро, можда јесте мало правоснажно осуђен, и робија му није одложена због учешћа у „Фарми“, већ због тога што моја тетка гласа за њега, а зна се да је тетка ко друга мајка, па ми је теча поручио да ништа од пакетића за Нову годину ако га пошаљемо на издржавање казне, а теча је иначе наопак човек до зла бога, а обећали су ми гормите ако будем добар…
Мени је, лично, на тој „Фарми“ најсумњивија била она Лепа Лукић, пре бих рекао да је она наводним ломом ноге покушала да узманке правди, али још не могу о детаљима, истрага је у току…
Зашто ме, рецимо, није питао за Лепог Мићу, а?!
КО је уопште та особа и одакле му право да се представља за лепог, кад се зна ко је у Србији једини истински леп, са природно напућеним устима и фризуром за коју чак и она „шаума“ каже: „То нисам ја, то је Алек, ја не могу тако“!
Мислим, не спорим ја да је тај Кристијан мангупчић, деран један, и да треба да иде на робију, али назвати неког криминалцем само зато што за собом има двадесетак година робије и пред собом још неколико- то је као да неко, рецимо, каже како више нема Кесића на телевизији, а има га, само што му сад емисија траје 24 минута краће него раније, с чим ми немамо ништа, јер нико од нас не говори медијима шта да раде већ само у шали пошаље порукицу шта да не раде, баш као моја тетка Кристијану кад иде оно доле у дну екрана: „Остави се те Станије, начисто ће те упропастити, због ње ћеш још и да пропушиш, црно дете! Нецина тетка“!
Да закључим, камера додаје пет килограма и доста тога што човек није рекао, или је рекаом али му та камера истргне из контекста!
Кристијан јесте криминалац, и нико га не аболира- на робију ће сигурно отићи, само још да оперише чукљеве, заноктице, леви примицач, катаракту ако има и то је то!
Није дечко крив што су листе чекања за операцију толике, имате ли представу колико хиљада људи чека за чукљеве, аман?!
Дакле, Кристијан до победе…овај, Кристијан до робије!
П. С. Тетка, само оног једног гормита, мооолим те! Обећала си кад докторирам, па кад се запослим, па кад Кристијан победи, па сад кад ти повећамо пензију… Буди и ти мало реална, барем ово за пензију!
Министар унутрашњих послова: Стефановић др. Небојша, теткин Неца Мацура како воли да ми тепа“…
(Два у један)

Два у један: Михаило Меденица: Стефановић Небојша- истргнут из контекста и пиџамице
Деманти министра Стефановића да је у „Чирлиици“ покушао да аболира Кристијана Голубовића. „Моје речи су истргнуте из контекста, и сам сам истргнут из креветића да гостујем у тој емисији мада пишем латиницом, осим


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар