среда, 30. децембар 2015.

Бранко Драгаш: Народ не може више да трпи да их Александар Вучић понижава! (видео)

Бранко Драгаш: Народ не може више да трпи да их Александар Вучић понижава! (видео)
Гост емисије „Интервју“ био је Бранко Драгаш, стручњак за банкарство, економски аналитичар и један од најзабрањенијих интелектуалаца у Србији. Погледајте цео интервју и сазнајте више о стању светске економије, о томе како тоне српска привреда, каква је улога политичара и тајкуна у томе и шта људи требају да ураде да би им било боље.
Како треба посматрати изјаве премијера Вучића да је највећи успех у 2015. години смањење буџетског дефицита? Зашто чланови Фискалног савета не штеде на својим платама које су веће од 10.000 евра? Да ли су наши буџетски дефицити који се јавно саопштавају реално приказани? Како је Вучић одложио плаћање обавеза и експлозију буџета за 2016. годину? Да ли је некада ситуација у домаћој привреди била гора? Зашто се Пореска управа понаша окупаторски према свом народу? Како треба да изгледа пореска политика која ће подстаћи људе да плаћају порез?
Зашто је Александар Вучић мајстор шешељевске лажи, муљања и демагогије? Да ли се Вучић након краха своје приче о економију одлучио да се врати својој омиљеној теми најављених хапшења? Где је крај стрпљења грађана Србије? Да ли је Вучић преузео само најгоре од Шешеља, Милошевића и Ђинђића? Како Вучић као српски краљ Иби забавља народ ријалитијима, силиконским певаљкама и старлетама, државним ударима и сличним глупостима? Како треба разбити заблуда и апатија у српском народу? Да ли ће се појавити нова снага која ће радити у корист грађана Србије, а не за тајкуне и политичке олоше?
Зашто Бранко Драгаш никада није желео да уђе у политику? На који начин је Бранко Драгаш подржавао Демократску опозицију Србије? Зашто је Бранко Драгаш одбио понуде Американаца након 5. октобра да буде премијер Србије? Како су Динкић и остали након 5. октобра отимали и пљачкали Србију? Зашто се Бранко Драгаш никада није покајао што је остао да живи у Србији? Да ли човек мора да бира између слободе и богатства? Да ли су Мишковић, Костић и други тајкуни олош који је искористио политичке везе да опљачка Србију? Како је Зоран Ђинђић добио орел реформатора? Да ли је Зоран Ђинђић пре убиства одлучио да направи заокрет у својој политици и исправи грешке створене након 5. октобра? Зашто је Коштуница био највећа превара патриотске опозиције? Да ли ће Американци одбацити и згазити Вучића као пикавац?
Зашто Божија казна неминовно мора да стигне Александра Вучића? Како се Вучић трансформисао од радикалног шовинисте са Карлобаг – Огулин – Карловац – Вировитица до модерне приче Брисел – Београд – Абу Даби? Ко је 1999. године добијао станове, док су људи гинули и ратовали? Како је Зоран Ђинђић презирао српску нацију, иако о њој није ништа знао пре 52. године? Да ли је неко у историји понизио српску нацију као Александар Вучић у последњих пар година? Зашто је најгора особина српског народа поводљивост? Да ли су сви политичари од 1990. године само олош која уништава Србију? Зашто је важно срушити тоталитаризам и створити доба нове дигиталне демократије? Да ли нам долази окрутно доба у којем ћемо морати да радимо пуно, а нећемо имати пуно? Зашто буђење народа мора да буде наш највиши циљ?
Може ли Вучић да буде побеђен ако се опозиција уједини? Да ли нас у 2016. години очекује још гора ситуација у привреди и све тежи живот? Зашто Вучић наставља наркоманско задуживање државе као жута мафија? Може ли се рећи да је спречена приватизација Телекома први Вучићев пораз? Како нас стране корпорације и тајкуни праве будалама испумпавањем новца и стварањем лажних губитака? Да ли се Србија данас претвара у државу јефтине радне снаге зато што су на власти неспособни дилетанти? Како Вучић понижава Србију када спава на поду у Бриселу као лудак? Да ли је Томислав Николић од Путина добио бланко папир да напише све шта желимо од Русије? Како је сујета постала главни проблем патриотске опозиције? Да ли је Војислав Шешељ сателит Александра Вучића? Зашто је важно што почиње да се руши ореол Александра Вучића? Како је убијена српска демократска јавност?
Да ли је ниска цена нафте на светском тржишту политичко питање како би се уништила Русија? Колико износи тренутна задуженост Америке и како се она може решити? Да ли се свет данас налази у предворју новог светског рата? Шта је проблем Путинове политике на економском плану? Како ниске цене нафте могу да утичу на савезнике Америке? Како се бандитским пљачкашким приватизацијама уништавају домаће привреде? Колико је српску економију ослабила политика јаког курса динара? Да ли ће почети револуција у оном тренутку када се престане са вештачким одржавањем курса динара?
Осим тога, чека Вас још много занимљивих тема у овом интервјуу.




from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар