понедељак, 29. фебруар 2016.

ДСС: Напредњаци, не хвалите се – за четири године сте Србију задужили преко $9 милијарди

ДСС: Напредњаци, не хвалите се – за четири године сте Србију задужили преко $9 милијарди
Власт Српске напредне странке на челу са Александром Вучићем потписала је Бриселски споразум којим гаси институције државе Србије на Косову и Метохији, омогућила је избор Хашима Тачија за председника самопроглашене државе Косова, а прихватањем срамних споразума увукла NATO у Србију
ИЗЈАВА Зоране Михајловић, потпредседнице Владе Србије и Српске напредне странке, да ће „Санда Рашковић Ивић као премијер водити земљу у изолацију“ представља нову бесмилицу изречену у страху режима од раста рејтинга коалиције Демократске странке Србије и Српског покрета Двери.
Коалиција ДСС-Двери није за било какву изолацију, напротив, залаже се за сарадњу са свим државама света, али је против уласка Србије у Европску унију и NATO, јер то није у националном, државном и економском интересу Србије и грађана.
Са друге стране, ДСС у потпуности подржава настојање Зоране Михајловић да се грађани на изборима опредељују на основу резултата рада, али у том случају Српска напредна странке ће доживети политички дебакл, јер су четворогодишњи резултати њене владавине поразни.
Власт Српске напредне странке на челу са Александром Вучићем потписала је Бриселски споразум којим гаси институције државе Србије на Косову и Метохији, омогућила је избор Хашима Тачија за председника самопроглашене државе Косова, а прихватањем срамних споразума увукла NATO у Србију.
Постављамо питање Зорани Михајловић: да ли ће се хвалити чињеницом да су за четири године задужили државу за више од 9 милијарди долара и да је Србија постала лидер у беди?
Да ли очекују подршку грађана, јер су пензионерима отели пензије, а лекарима, просветним радницима и научницима плате?
Да ли су за дику свеобухватна таблоидизација друштва и бахати напредњачки кадрови са купљеним дипломама?
саопштење Демократске странке Србије

ДСС: Напредњаци, не хвалите се - за четири године сте Србију задужили преко $9 милијарди
Власт Српске напредне странке на челу са Александром Вучићем потписала је Бриселски споразум којим гаси институције државе Србије на Косову и Метохији, омо


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар