понедељак, 29. фебруар 2016.

ДОКТОРКА ПОДИГЛА УЗБУНУ: ИМА ЛИ РОДИТЕЉА У СРБИЈИ? ЗАШТО СВИ ЋУТЕ?: Да ли ћемо мирно да гледамо док ...

ДОКТОРКА ПОДИГЛА УЗБУНУ: ИМА ЛИ РОДИТЕЉА У СРБИЈИ? ЗАШТО СВИ ЋУТЕ?: Да ли ћемо мирно да гледамо док нам одузимају децу?
О, Господе, колико су само предвидиве ове наше слуге окупатора! Од ранога јутра дежурне проститутке, потписујући се храбро са Д. Ж. ЛЈ. П. М. В. …. брину за јуначко здравље заштитника права педера, лезбејки, трансексуалаца, некрофила, педофила, крокодила и осталих живуљки, јербо је Андреј Фајгељ рекао да ће „сваког оног ко покуша да му отме дете – убити“.
Прочитајте само пажљиво ову последњу реченицу и замислите. Седите у СВОЈОЈ кући са СВОЈОМ децом коју нпр. нисте вакцинисали, јер сте СВОЈОМ главом размислили, прочитали, обавестили се, неки од нас и завршили Медицински факултет и истом том СВОЈОМ главом одлучили да је за ВАШЕ дете боље да се не вакцинише, јер сте проценили да ризик од вакцинације превазилази њене евентуалне добробити и спремни сте да се носите са ризицима богиња и заушки пре него аутизма, алергија, аутоимуних болести, Гилијан-Бареовог синдрома, артритиса и осталих ствари за које сте видели СОПСТВЕНИМ очима да су пописане на листи нежељених ефеката на паковању вакцина, а за које, ако се десе, НИКО није одговоран.
Седите ви тако у СВОЈОЈ демократској држави, када оно куцају на врата неки чика или тета и кажу вам да спакујете своје дете, јер вам га одузимају баш зато што сте промишљали о томе да ли да га подвргнете ИНВАЗИВНОЈ процедури убацивања нечега у крвоток.
Шта радити у датој ситуацији?
1.Спаковати дете и љубазно се поздравити са чиком и тетом типа „Довиђења, пријатно, видимо се кад будете долазили по ово млађе!“
2.Бранити оно које сте носили девет месеци испод срца, стављали главу у торбу да га донесете на овај свет, одвајали себи од уста да га прехраните, оденете, усрећите, сачувате , одгајите, бдили над њим ноћима, бринули о њему данима, живели овај пасји живот у овој намученој земљи због њега, јер другог разлога скоро и да нема.
Господине заштитнику, бранитељу, поверенику! Нисте ми Ви дали моју децу на чување, па сте сад незадовољни и тражите другу чуварку, хранитељку, бранитељку, инкубаторку! Ја сам МАЈКА, нешто најсветије што постоји под капом небеском и одговорна сам једино пред својом савешћу и Богом! Бога смо већ давно убили, на реду је ампутација савести и срца коју ви , несрећни човече, свесно или несвесно спроводите!
Нека Вам Господ Бог да да се покајате, своје мајке ради. Ја ћу се за Вас помолити.
Др Јована Стојковић
Извор: Фејсбук репортер

ДОКТОРКА ПОДИГЛА УЗБУНУ: ИМА ЛИ РОДИТЕЉА У СРБИЈИ? ЗАШТО СВИ ЋУТЕ?: Да ли ћемо мирно да гледамо док нам одузимају децу? | СРБИН.ИНФО
О, Господе, колико су само предвидиве ове наше слуге окупатора! Од ранога јутра дежурне проститутке, потписујући се храбро са Д. Ж. ЛЈ. П. М. В. …. брину за


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар