понедељак, 29. фебруар 2016.

Легендарни Анатолиј Карпов подржао акцију СНП: „Србијо, не у Нато!“

Легендарни Анатолиј Карпов подржао акцију СНП: „Србијо, не у Нато!“
ДАО ПОДРШКУ ПРИКУПЉАЊУ 100.000 ПОТПИСА ЗА РЕФЕРЕНДУМ
ПРОТИВ УЛАСКА СРБИЈЕ У АЛИЈАНСУ
Карпов у Лозници
        АНАТОЛИЈ Карпов, легендарни руски шаховски велемајстор, један од највећих играча у шаховској историји и некадашњи светски првак, подржао је СНП акцију прикупљања 100.000 потписа за референдум против чланства Србије у Нато.
        Карпов, који је и депутат руске Думе, посетио је Лозницу у организацији Српске народне партије и одиграо симултанку са двадесет играча.
        - Расписивање референдума против чланства у Нато је од стратешког, националног и државног интереса за Србију. Подршка Карпова, осведоченог пријатеља српског народа, од великог је значаја за СНП - истакао је Саво Стевановић, председник Градског одбора СНП Лозница.
        Милисав Петровић, координатор СНП за Подриње захвалио се Карпову што је након далеке 1975. поново посетио Лозницу, подржао СНП и пружио шансу српским шахистима да играју са светском легендом.
        - Акција СНП „Не у Нато“ је допринос продубљивању званичне политике војне неутралности Републике Србије - поручио је Петровић.
        (саопштење Српске народне партије)

Легендарни Анатолиј Карпов подржао акцију СНП: „Србијо, не у Нато!“ | Факти
ДАО ПОДРШКУ ПРИКУПЉАЊУ 100.000 ПОТПИСА ЗА РЕФЕРЕНДУМ. ПРОТИВ УЛАСКА СРБИЈЕ У АЛИЈАНСУ. Карпов у Лозници. АНАТОЛИЈ Карпов, легендарни руски шаховски велемајстор, један од највећих играча у шаховској историји и некадашњи светски првак, подржао је СНП акцију прикупљања 100.000 потписа за референдум ...


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар