понедељак, 29. фебруар 2016.

Њуз нет: Александар Вучић – Захвљајући великом напору ове Владе, фебруар ће први пут у новијој историји...

Њуз нет: Александар Вучић – Захвљајући великом напору ове Владе, фебруар ће први пут у новијој историји трајати 29 дана
понедељак, 29. фебруар 2016.
 БЕОГРАД, 29. фебруар 2016, (Њуз) – Премијер Александар Вучић саопштио је данас на конференцији за штампу да је захваљујући раду и огромном напору који је уложила Влада први пут у новијој историји Србије освануо 29. фебруар. Вучић је истакао да је веома поносан на ту чињеницу као и да мора да похвали све чланове Владе јер без њих не би било могуће остварити овакав резултат.
-Веома сам срећан због данашњег дана. Није било лако обезбедити овај датум, преговори су били напорни јер је много ствари морало да се поклопи. О томе колики подвиг смо остварили довољно говори чињеница да то није пошло за руком ниједној Влади у новијој историји Србије. Иако су се многи смејали нашој најави да ћемо ове године у фебруару имати један дан више ми се на то нисмо обазирали, радили смо марљиво и сада поносно можемо да кажемо да је Србија први пут после 4 године дочекала 29.фебруар – истакао је Вучић.
-Знате, дуго сам размишљао који цитат би најбоље могао да опише ово што се Србији данас десило. Тражио сам даноноћно адекватну мисао неког великог државника о данашњем датуму, али је нисам нашао што само говори о томе колико је 29.фебруар ретка појава. Сада ће дежурни критичари да се јаве и да кажу па шта ми имамо од тога што је фебруар један дан дужи, а не желе да виде да самим тим што у њега нисмо уложили ниједан једини евро све што тог дана зарадимо је чист добитак за нашу земљу – објаснио је премијер присутним новинарима.
Вучић је додао да грађане, када је у питању следећи 29.фебруар, очекују три сушне године, али и да је спреман да обећа да ће, уколико он остане на челу Владе, за четири године Србија поново дочекати тај датум.
(Њуз нет)

Њуз нет: Њуз нет: Александар Вучић – Захвљајући великом напору ове Владе, фебруар ће први пут у новијој историји трајати 29 дана
БЕОГРАД, 29. фебруар 2016, (Њуз) – Премијер Александар Вучић саопштио је данас на конференцији за штампу да је захваљујући раду и огромном напору који је уложила Влада први пут у новијој историји Србије освануо 29.


from Милан «Паланка на вези» Милошевић - Google+ Posts
via IFTTT Видети заједницу Вести - News - Новости

Нема коментара:

Постави коментар